Nazaj na seznam zadetkov

Pridobivanje peska Primorska, Melišče d.o.o.

Potrebujete kvaliteten pesek, ki ga lahko uporabljate v gradbeništvu ali v drugih panogah? Pri podjetju Melišče d.o.o. pridobivamo pesek za celotno območje Primorske in smo eden izmed glavnih dobaviteljev na tem območju.

Ni pomembno ali ste iz Obalno-kraške ali Goriške, naš pesek vam je vedno na voljo.

Znotraj našega obrata pridelujemo pesek, ki je le najboljše kvalitete

Znotraj našega podjetja Melišče d.o.o. imamo na voljo ustrezno mehanizacijo, ki nam omogoča pridobitev peska iz različnih vrst kamnin. Našo strojno mehanizacijo redno vzdržujemo in skrbimo za to, da vedno ustrezno deluje.

Naša vizija je, da našim strankam zagotavljamo pesek najboljše kvalitete. Pesek iz našega obrata lahko uporabljate pri vseh vrstah gradbeništva. Uporaben je za gradnjo stanovanjskih, industrijskih in poslovnih objektov.

Pesek lahko uporabite tudi za ravnanje terena, polnjenje lukenj ali za urejanje okolice vašega objekta. Je izjemno uporaben material, zato je pomembno, da je kvaliteten.

Pri podjetju Melišče d.o.o. vam zagotavljamo najboljši gradbeni material za vse vaše gradbene projekte.

Na našo storitev pridobivanja peska se lahko zanese cele Primorska

Ko nam oddate povpraševanje, se vam popolnoma posvetimo. Smo izjemno prilagodljivo podjetje in vedno ustrežemo vsem vašim željam.

Naši zaposleni imajo na tem področju bogato znanje, ki ga redno uporabljajo in vam tako nudijo kvalitetno storitev. Smo eden izmed najbolj zanesljivih podjetij za pridobivanje peska Primorskem.

Zakaj se odločiti za pridobivanje peska pri podjetju Melišče d.o.o.?

Zato ker smo:

  • zanesljivi,

  • kakovostni,

  • in se držimo časovnih okvirjev.

Vedno smo vam na voljo na vsa vprašanja in dodatne informacije o naši storitvi. Kliknite na gumb oddajte povpraševanje in si še danes zagotovite kvaliteten pesek iz Primorske.