Nazaj na seznam zadetkov

Prijava in cenitev poškodovanih vozil Kranj, RIBNIKAR d.o.o.

RIBNIKAR d.o.o. je avtoservis, ki vam nudi vse na enem mestu. Smo strokovnjaki za celovite rešitve. Prijava in cenitev poškodovanih vozil se izvaja v Kranju, na naslovu Jezerska cesta 86b. Pričakujemo vas vsak delavnik mned 8:00 in 16:00 uro, po predhodnem dogovoru.

Za prijavo in cenitev poškodovanih vozil morate s seboj prinesti vozniško dovoljenje, prometno dovoljenje in veljavno zavarovalno polico. Sodelujemo z zavarovalnicami:

  • TRIGLAV,

  • GENERALI

  • in SAVA.

Ker smo usposobljeni strokovnjaki s področja, vam bomo znali tudi odlično svetovati.

Prijavo in cenitev poškodovanih vozil uredite pri nas, ker vam zagotavljamo korekten odnos, zanesljivost, natančnost, prilagodljivost, oko za detajle in poštenost. Delamo etično, dosledno in učinkovito. Orientirani smo k doseganju vašega zadovoljstva.

Popravilo poškodovanih vozil Kranj, RIBNIKAR d.o.o.

Nudimo pa vam tudi popravilo poškodovanih vozil. Avtoservis RIBNIKAR d.o.o. uredi vse potrebno. Po ocenitvi škode vozilo prevzamemo v delavnico. V času popravila vozila vam zagotovimo tudi nadomestno vozilo, v kolikor vam ta pripada po zavarovalnih pogojih.

Naši glavni dejavnosti:

  • popravila poškodovanih vozil sta

  • kleparstvo

  • in avtoličarstvo.

Vendar, pa vam nudimo sledeče vrste popravil: menjava in popravila avtostekel, popravilo poškodb od toče, popravilo plastičnih delov vozila, izposoja nadomestnih vozil, cenitve vozil.

Ko pripeljete vozilo k nam, vam ni treba skrbeti več za nič, saj za vse poskrbimo mi. Lahko nam popolnoma zaupate. Popravilo poškodovanih vozil v Kranju uredimo v najkrajšem možnem času in po optimalnih pogojih za vas.