Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja črne metalurgije - KOVAN d.o.o.

Prodaja črne metalurgije in ostale storitve s področja kovinskih izdelkov posebno ugodno

Preverite ponudbo podjetja KOVAN, proizvodnja kovinskih izdelkov, d.o.o. v Kočevju, če na področju črne metalurgije iščete ugodne cene, visoko kvalitetno in kratke roke izvedbe naročil. 

Dolgoletno tržimo črno metalurgijo, ki obsega 

  • Valjana in kovana jekla

  • Valjani obroči

  • Odkovki

  • Cevi

  • Jekleni profili

  • Pločevine

Ne spreglejte pa niti naše ostale ponudbe. Smo pravi strokovnjaki za ultrazvočne kontrole varov in materiala, struženje, rezkanje, vrtanje, zunanje in notranje ozobljenje, ključavničarska in varilska dela, induktivno kaljenje, izžiganje zlomljenih svedrov v ohišju in še bi lahko naštevali.

Zanesljiv partner v prodaji črne metalurgije, obdelavi kovin in proizvodnje kovinskih izdelkov

Naša ponudba zajema celovito rešitev, ki jo odlikuje najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, in to je tisto kar stranke najbolj cenijo. 

Smo izkušen partner na področju proizvodnje in trgovine. Proizvodne dejavnosti vključujejo izdelavo najrazličnejših strojnih delov ter storitve mehanske obdelave kovin. Na področju trgovine se ukvarjamo predvsem s prodajo črne metalurgije in zastopstvom priznanih proizvajalcev strojev za potrebe kovinske industrije. 

Več informacij najdete na spletni strani, za dogovor o sodelovanju pa smo vam v najkrajšem možnem času na voljo na naših kontaktih. Posredujte nam povpraševanje, kaj potrebujete in pripravili vam bomo ponudbo na podlagi katere bo odločitev za sodelovanje z nami res enostavna. 

Pri nas vas čaka kakovost, ki hodi z roko v roki z dostopno ceno ter tudi celovita podpora našega izkušenega in usposobljenega kadra, ki vam glede storitev in izdelkov vedno pomaga.