Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja domače sezonske zelenjave Ljubljana, Kmetija Kopač

Vam hrana veliko pomeni in sestavine za svoje obroke pred kuhanje skrbno izbirate? Prisegate na domačo pridelavo in nakupujete pri lokalni h kmetovalcih? Če je tako, morate poizkusiti domačo zelenjavo Kmetije Kopač iz Ljubljane, Črnuč.

Pri nas vam nudimo prodajo domače, sezonske zelenjave, pridelane na naših njivah. In kaj je bolj okusnega kot doma pridelano, lokalno?

Pri nas že mnoga leta skrbimo za pridelavo in prodaje domače zelenjave. Da je naša zelenjava res dobra lahko potrdi mnogo naših zadovoljnih kupcev iz Ljubljane in okolice. Bi se jim želeli pridružiti? Zelo veseli vas bomo in vam rade volje ponudili naše najboljše.

Prodaja domače zelenjave vas čaka na naslovu: Pečnik 26, Ljubljana Črnuče.

Od semena do okusnega pridelka, Kmetija Kopač, Ljubljana - nakup TOP domače zelenjave

  • Vam je pri prodaji domače zelenjave pomembna cena?

  • Nemenjate pozornost, kje in kako se domača zelenjava skladišči?

  • Niste ljubitelj pretirane uporabe umetnih gnojil?

  • Vam ni všeč, če zelenjava, ki se znajde na vašem krožniku pred tem prepotuje pol sveta?

Domača zelenjava, ki jo prodajamo na Kmetiji Kopač, je, kot smo že omenili, sezonska in pridelana na naravi prijazen način. Naše njive se nahajajo okoli kmetije, tako, da vam lahko garantiramo, da je pot od pridelka do vašega krožnika, kratka.

Vas zanima kaj prodaja domače zelenjave naše kmetije obsega? Pokličite ali obiščite nas in zaupali vam bomo kaj lahko kupite, če želite, še kak slasten recept.

Vabljeni na obisk TOP kmetije Kopač v Ljubljani - Črnučah.