Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna športna oprema za komercialne in domače fitnese

Ponujate storitve fitnesa ali pa ste le športni navdušenec, ki ima za gym prostor doma? Prepričani smo, da želite sebi ali svojim strankam zagotovo privoščiti treninge le na najboljši opremi in to vam ponuja podjetje BeefUP, Damijan Kogovšek s.p.

Prodajamo novo, rabljeno in obnovljeno fitnes opremo, pred nakupom pa smo na voljo za strokovno svetovanje, kjer skupaj z s stranko najdemo najbolj optimalno rešitev za njene želje.

Pomembno nam je, da svojo telovadnico kvalitetno opremite. To namreč zagotavlja tudi kvaliteten trening in seveda omogoča bolj varno ter udobno izvajanje najrazličnejših vaj in vadb.

Prav naš individualen pristop pri prodaji fitnes opreme je tisto, kar kupci najbolj cenijo. Vse dosedanje stranke, ki pridno telovadijo s pomočjo naših pripomočkov, bodo potrdile, da s svetovanjem pred nakupom športne opreme, zagotovimo res najboljše kar lahko.

Na voljo:

  • Wall rack

  • Squat stand

  • Nosilci za kolute

  • Koluti, ročke

  • Klopi

  • Vadbeni trakovi

  • Sliding discs

  • Ostalo

Kvalitetna in prilagodljiva fitnes oprema za vaš gym

Premišljeno investirajte v športno opremo, ki jo uporabljate v svojem fitnesu. Pomembno je, da jo prilagodite sebi oziroma željam svojih strank in zagotovite, da se na uporabljeno športno opremo lahko zanesejo. Tako se bodo zadovoljne vračale k vam.

Pri BeefUp z veseljem poskrbimo, da dobite rešitev po meri, tako glede kvalitete kot cene pa tudi funkcionalnosti. Po priporočilih uporabnikov je naša fitnes oprema popolnoma primerljiva s ponudbo bolj prestižnih oziroma svetovno uveljavljenih proizvajalcev. S to razliko, da smo vam mi na voljo od zamisli za opremo fitnesa naprej in vam svetujemo na vseh korakih, do končnega izgleda telovadnega prostora.

Zaupajte nam, kaj iščete, kaj potrebujete, kakšne so vaše specifične zahteve pri treningih in koliko denarja, ste pripravljeni nameniti za nakup športne opreme, ki bo v vašem gymu. Pripravili vam bomo ponudbo, ki ji ne boste mogli reči ne.

Za povpraševanja smo vam na voljo.