Nazaj na seznam zadetkov

ZOTTL, trgovina in storitve, Aleš Platovšek s.p.

Celjska cesta 16, 3212 Vojnik
Prikaži številko
[email protected]
Pon. - Pet. 7:00 - 19:00 in Sob., 7:00 - 12:00

Prodaja gradbenega materiala Savinjska, ZOTTL, Aleš Platovšek s.p.

Gradite, imate gradbeno podjetje, radi sami poprimete za kako delo okoli doma? Pri tem seveda potrebujete dober material in orodje ter raznorazne pripomočke, brez katerih gradnja ni mogoča.

Vse našteto vam nudi ZOTTL, trgovina in storitve, Aleš Platovšek s.p., ki jo najdete na naslovu: Celjska cesta 16, v Vojniku in Lokovina 12, Dobrna. Pri nas vam je poleg kakovostnega gradbenega materiala na voljo tudi osebje, ki se spozna na prodajne artikle in lahko ponudi marsikateri koristen nasvet, informacijo ali usmeritev.

Na Savinjskem veljamo za TOP ponudnika gradbenega materiala, pohvalimo se lahko z dobrimi blagovnimi znamkami, ki uporabniku zagotovijo dobro uporabniško izkušnjo.

Gradnja je namenjena trajni uporabi, to pa lahko dosežete z vzdržljivimi gradbenimi materiali, ki vam jih nudimo pri nas. Pridite k nam in se sprehodite po naši dobro založeni trgovini. Dovolite, da vas navdušimo s ponudbo in strokovnim znanjem.

Dober gradbeni material za dobro gradnjo

Iščete kaj točno določenega in tega ne najdete na naših policah? Zaupajte na to in mogoče vam lahko kako drugače pomagamo? Mogoče imamo enako kvaliteten izdelek drugega proizvajalca ali pa lahko zadevo za vas naročimo.

Trgovina z gradbenim materialom na Savinjskem je:

  • Dobro založena

  • Na priročni lokaciji

  • Pravi naslov za gradbince

  • Velikokrat priporočena s strani domačih mojstrov

  • Se lahko pohvali z visoko strokovnim osebjem, ki ve kako pomagati strankam

Pri nabavi artiklov in gradbenega materiala vedno gledamo na kakovost, kajti ta je tisti del našega uspeha, zaradi katerega se kupci radi vračajo.

ZOTTL, trgovina in storitve iz Vojnika in Dobrne vas vabi!