Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in dostava hrena po Sloveniji

Pozdravljeni pri podjetju MAJCAN, Matej Majcan s.p.!

Nudimo vam prodajo in dostavo hrena po celotni Sloveniji.

Odlikuje nas kakovost, posluh za stranke in fleksibilnost. Pri nas, so vam na voljo prvovrstni darovi narave, ki vam jih dostavimo čisto do vašega praga.

Obložite svojo mizo s kakovostnimi plodovi narave. Razveselite svoje bližnje z našo top ponudbo.

Pri podjetju MAJCAN so surovine skrbno izbrane in dostavljene. Veseli nas, ko ste zadovoljni z nami, ko nas priporočate naprej in ker vam je mar podpirati slovensko podjetje.

Ker razumemo, da današnji tempo življenja ne dopušča, da bi za vsak nakup odšli na pot, dovolite, da nakup pride k vam. Vi samo izberite količino hrena, za vse ostalo poskrbimo mi.

Ugodna prodaja in hitra dostava hrena

Žene nas ponuditi košček narave, pri čemer ne ubiramo bližnjic, saj z nakupom izdelkov pri nas podpirate kakovost in svojo dobrobit. Hren je naravni antioksidant, ki popestri vaš jedilnik in blagodejno vpliva na vaše zdravje. 

Dovolite, da vam mati narava ponudi svoje dobrote, te pa vam mi z veseljem tudi pripeljemo. Pokličite nas, pozanimajte se o naši ponudbi in prepričani smo, da boste hren naročali le še pri nas.

Ob večjih naročilih vas čakajo tudi akcijske cene, popuste pa nudimo tudi svojim pogodbenim strankam, ki vedo, da je naša prodaja in dostava hrena med najboljšimi v Sloveniji.

Danes naročite in kmalu naše dobrote dobite!