Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in montaža notranjih vrat, POHIŠTVENI SERVIS ŠERE, Robert Šere s.p.

Vsak objekt potrebuje okna in vrata, se posebej pozorni pa smo na izbiro le-teh, če govorimo o našem domu, ki nam mora nuditi udobje in varnost. Da bo to držalo, poskrbi tudi podjetje POHIŠTVENI SERVIS ŠERE, Robert Šere s.p. iz Novega mesta, Dolenjske, ki izvaja:

  • Prodajo notranjih vrat in stavbnega pohištva

  • Montažo notranjih vrat in stavbnega pohištva (les, PVC, ALU)

  • Popravilo pohištva (manjše dele izdelamo tudi sami)

Naj vam pa zaupamo še, da smo zastopnik za notranja vrata INVADO.

Vrata, ki so priljubljena izbira mnogih strank, ki se na Dolenjskem zanimajo za prodajo in montažo notranjih vrat. Slovijo po svoji kakovosti, bogati izbiri oblik in barv ter seveda kljuk. Zaklepanje je možno na cilinder ali ključ.

TOP prodajo in montažo notranjih vrat vam uredi TOP mojster. Pokličite nas!

Dobava in montaža stavbnega pohištva Dolenjska

Prava izbira ter dobro narejeno stavbno pohištvo dolgo in dobro služita. Kljub temu pa se tekom obrabe pripeti, da je pohištvo potrebno popravila. Takrat bomo veseli vašega klica. S popravilom bomo poskrbeli, da bo stavbno pohištvo še naprej dolgo in dobro služilo svojemu namenu.

Je izbira notranjih vrat, ki jih imamo v asortimanu prodaje velika? Se ne morete odločiti kaj bi bilo primerno za vaš dom, pisarno, delavnico ali drug objekt?

Pri nas vam nudimo tudi svetovanje. Tekom svojega delovanja na področju prodaje in montaže notranjih vrat, smo dodobra razvili občutek za želje strank, kaj je primerno za uporabo in na katera vprašanja je potrebno odgovoriti pred nakupom in montažo notranjih vrat ter drugega stavbnega pohištva.

TOP prodaja in montaža notranjih vrat, TOP podjetje POHIŠTVENI SERVIS ŠERE, Robert Šere s.p.