Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in montaža PVC stavbnega pohištva

Pri podjetju Okna Go-Plast si zagotovite visokokakovostna okna, vrata in senčila. PVC stavbno pohištvo prodajamo in montiramo že preko 20 let. Poleg ugodnih cen zagotavljamo tudi hitro dobavo, zato lahko rečemo, da pri nas dobite največ za svoj denar.

Specializirani smo za stavbno pohištvo iz PVC profilov oziroma materiala. PVC okna so verjetno najpogostejša izbira, ko se odločamo za vgradnjo v novogradnjo ali menjavo v obstoječem objektu - stanovanju, hiši, poslovnem ali industrijskem objektu. Predstavljajo namreč kvalitetno rešitev za dostopno ceno.

Zakaj izbrati PVC okna in ostalo stavbno pohištvo

  • Dobre tehnične karakteristike (dobra zvočna in toplotna izolacija)

  • Visok nivo varnosti

  • Skladnost z arhitekturnimi standardi

  • Enostavno vzdrževanje

Seveda je pomembno razmisliti, kje in kakšna okna boste kupili, a enako če ne bolj pomembna je njihova montaža. Pri nas dobite vse na enem mestu, kar pomeni največji prihranek in najbolj preprost postopek do novih oken.

Naročite BREZPLAČEN izračun in se prepričajte sami.

PVC stavbno pohištvo ima torej številne dobre lastnosti za relativno nizko ceno, posebno v primerjavi z drugimi materiali. Če si želite tradicionalnih materialov, potem spoznajte kolekcijo vrat WoodLine, za najzahtevnejše kupce, v s smislu vzdržljivosti, estetike in tehnološke dovršenosti pa so na voljo tudi Alu Vrata.

Še izbirate stavbno pohištvo? Niste prepričani v lastnosti izbranih materialov in modelov oken ali vrat? Zaupajte nam, kaj si želite, kaj pričakujete, kako boste uporabljali stavbno pohištvo. Opremljate svoj dom ali morda vikend?

Pri pripravi ponudbe bomo upoštevali vse dejavnike in vam predstavili možnosti iz našega prodajnega programa ter seveda odgovorili na vsa vprašanja, vezana na montažo PVC in ostalega stavbnega pohištva.

Želimo, da izberete najboljše zase, tako z vidika funkcionalnosti, cene kot estetike, upoštevamo pa tudi časovno komponento in se potrudimo, da sta vam prodaja in montaža PVC stavbnega pohištva vedno hitro a voljo.