Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in montaža toplotnih črpalk Savinjska, LMT GROSIST d.o.o.

Bi si želeli učinkovite rešitve v najbolj ekstremih vremenskih pogojih? Iščete zanesljivega izvajalca, ki vam bo zagotovil dobro kvaliteto zraka čez celo leto? Kliknili ste na pravega izvajalca.

Zaupa nam cela Savinjska. Zakaj? Prepričajte se sami.

LMT GROSIST d.o.o. ima za vas rešitev za prodajo in montažo toplotnih črpalk po savinjski regiji.

V našem podjetju vam nudimo celovite storitve oziroma vgradnjo na ključ:

  • projektiranje,

  • vzdrževanje,

  • servis,

  • prodajo in

  • montažo toplotnih črpalk.

Nudimo vam toplotno črpalko Mitsubishi Zubadan/Ecodan in toplotno črpalko Fujitsu Waterstage, ki ustrezata razpisu Ekosklada. Pri obeh toplotnih črpalkah lahko uporabnik elektro grelce tudi izklopi.

Smo strokovno usposobljeni za prodajo in montažo toplotnih črpalk, za naše naročnike pa opravimo tudi servis, kjer preizkusimo delovanje, izvedemo meritve, in preverimo vse potrebno. Tako podaljšamo življenjsko dobo črpalke in poskrbimo, da bo toplotna črpalka pripravljena na nemoteno delovanje.

Prodaja in montaža klimatskih naprav Savinjska, LMT GROSIST d.o.o.

LMT GROSIST d.o.o. pa ima za vas rešitve tudi, ko nas v poletnih mesecih moti vročina. Ukvarjamo se tudi s prodajo in montažo klimatskih naprav Mitsubishi Electric, Fujitsu in Toshiba, ki se prilagodijo vsakemu prostoru. Zagotavljajo vam varčno hlajenje, pa tudi varčno ogrevanje med temperaturami +46°C in -25°C.

Klimatske naprave imajo širok spekter filtrov, ki služijo za nevtraliziranje bakterij, virusov, alergenov in neprijetnih vonjav. S funkcijo čiščenja zraka izboljšajo udobje vašega doma in kakovost bivanja. Nudimo pa vam tudi servis klimatskih naprav, kjer kontroliramo delovanje ventilatorja, očistimo kondenzator in uparjalnik, kontroliramo hladilni sistem ...

Ne odlašajte, sedaj je pravi čas za prodajo in montažo klimatskih naprav na Savinjskem. Pripravili vam bomo top ponudbo s top pogoji sodelovanja in po konkurenčnem ceniku. Naše profesionalno osebje se vam bo popolnoma posvetilo.