Nazaj na seznam zadetkov

RKR AVTO, Reska Ratajc s. p.

dobra in zanesljiva vozila za izposojo
Strtenica 28, 3253 Pristava pri Mestinju
Prikaži številko
pokličite in preverite

Prodaja in najem vozil v Podčetrtku, enostavno in učinkovito

Pri RKR Avto imamo v prodajni ponudbi dobro ohranjena osebna vozila različnih znamk in cenovnih razredov. Če se za nakup še odločate, v tem času pa ste že prodali svojega jeklenega konjička, vam uredimo tudi izposojo vozila - za krajši ali daljši čas.

Z veseljem poskrbimo, da ste mobilni - pridobite top ponudbo.

Prodaja rabljenih vozil

Ena od naših glavnih dejavnosti je trgovina z rabljenimi vozili. Zagotavljamo varen in kar se, da enostaven nakup avtomobila.

Skrbimo za zalogo vozil različnih znamk, letnikov in cenovnih razredov, kar pomeni, da izbran avtomobil ob obisku pri nas lahko odpeljete takoj. Vsi avtomobili so tudi pregledani, ustrezno servisirani, torej pripravljeni na varno vožnjo.

Pred nakupom pa smo vedno na voljo tudi z nasveti. Kupujete družinski ali športni avto? Manjši mestni ali bolj prostoren in udoben za opravljanje večjih relacij? Iz ponudbe bomo znali poiskati jeklenega konjička, ki vam bo dobro služil, bo prilagojen vašemu načinu življenja oziroma vožnje in bo dosegljiv v okviru vaših finančnih zmožnosti.

Izposoja vozil na območju Podčetrtka

Za vse, ki iz kakršnegakoli razloga nimate na voljo svojega vozila, lahko ste turist v Podčetrtku, bodisi vozite le občasno in ne želite plačevati stroškov zavarovanja, registracije, imate avto na servisu ali pa ste na poslovni poti, mi vam ugodno uredimo izposojo vozila.

Glede terminov najema smo fleksibilni in ugodni tako pri dolgoročni kot kratkoročni izposoji. Najeti avtomobil predstavlja strošek le za čas uporabe, tako da je izposoja velikokrat najbolj ugodna rešitev.

Vsa vozila so redno vzdrževana in tehnično izpravna za vožnjo ter ustrezno zavarovana, pred oziroma po vsakem najemu pa vozila tudi očistimo.

V našem voznem parku imamo več vozil za izposojo, katero bo pravo za vas, vam bomo svetovali, ko oddate povpraševanje s svojimi željami. Preverili bomo razpoložljivost vozil za najem in vam posredovali top ponudbo.