Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in odkup hlodovine Slovenija

Iščete hlodovino za pridobivanje kurilnega lesa? Se ukvarjate z lesno, gradbeno ali papirno industrijo? Iščete kupca za vašo hlodovino? Potem smo pravi ponudnik za vas!

GROS-LES je znan po celi Sloveniji za prodajo in odkup hlodovine. Nudimo vam ugodne prodajne in kupne cene, saj redno spremljamo dogajanje na trgu prodaje.

S prodajo hlodovine v Sloveniji imamo bogate izkušnje

S številnimi leti dela na področju lesne industrije smo si pridobili zaupanje številnih strank. Našo prodajo in odkup hlodovine smo iz Sloveniji razširili tudi na sosednjo Hrvaško. Ponosni smo, da so stranke zadovoljne z našo dejavnostjo.

Prednost našega podjetja je, da vam nudimo kvalitetno hlodovino, ki jo lahko uporabljate za različne namene. Iz nje lahko dobite kurilni les, naredite različne lesne izdelke ali ga uporabljate v različnih industrijah.

Z nami sodelujejo številni gozdarji, posamezniki in lesni obrati. Vsaki izmed naših strank se posebej prilagodimo, da ugodimo različnim potrebam in željam.

Vse dogovore, od cene pa do vrste hlodovine, upoštevamo skozi celotno sodelovanje z vami.

Odkupujemo hlodovino iz cele Slovenije

Če imate viške lesa ali posekano drevje, smo pripravljeni izvesti odkup hlodovine po konkurenčnih cenah. Poskrbeli bomo za pravočasno plačilo.

Zakaj smo prava odločitev za prodajo in odkup hlodovine v Sloveniji?

Smo hitri, zanesljivi in ugodni. Izpolnimo vse vaše želje in vam vedno poiščemo najboljšo možno rešitev.

Oddajte nam povpraševanje in se sami prepričajte o kvaliteti lesa, ki vam ga nudimo v podjetju GROS-LES. Za vsa vprašanja smo vam na voljo po telefonu. Naši kontakti se nahajajo na vrhu strani.