Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in odkup rabljenih vozil, Matej Balažič s.p.

Matej Balažič s.p. vam je na voljo kot pošten in zaupanja vreden top ponudnik prodaje in odkupa rabljenih vozil. Z nami je poslovanje enostavno. Po predhodnem dogovoru si ogledamo vozilo, dogovorimo se o odkupni ceni in glede plačila. Uredimo tudi prenos lastništva.

V sklopu prodaje in odkupa rabljenih vozil, poslujemo z vozili v dobrem stanju, z vozili v okvari, uredimo odkup slabše ohranjenih vozil... Za vse nadaljnjo poskrbimo mi. Smo strokovnjaki s področja, usposobljeni in izkušeni, zato nam lahko popolnoma zaupate. Strmimo k doseganju vašega zadovoljstva.

Odločite se za nas, ker bomo prodajo in odkup rabljenih vozil uredili celovito in hitro. Z nami ne boste izgubljali živcev, časa in energije, saj bomo za vse poskrbeli mi. Odlikujejo nas ciljna usmerjenost, odlično poznavaje trga in številne zadovoljne stranke.

Priskrbite si top pogoje prodaje in odkupa rabljenih vozil

Poleg tega, da v podjetju Matej Balažič s.p. poskrbimo za celoten postopek prodaje in odkupa vozil, boste z nami tudi bolj varni, saj pri samostojni prodaji ne veste kdo bo vaš kupec. Pri nas ne boste tvegali. Postopek bo za vas potekal varno in udobno. Izkušeni smo v odkupu vozil različnih znamk in v različnih stanjih.

Zaupajte nam tudi vi. Mi se bomo za vas pogajali za najbolj primerno ceno. Vozilo si ogledamo v najkrajšem možnem času in vam podamo najbolj realno ceno. Spoštujemo postavljene roke in ostale dogovore z vami.

Ne odlašajte! Stopite v stik z nami in se dogovorite z nami za prodajo in odkup vozil po top ponudbi. Zagotovo vam ne bo žal!