Nazaj na seznam zadetkov

Očarajte svoje goste s kvalitetno keramiko

Pri zaključevanju gradbenih del in prenavljanju kopalnice poiščite dobro prodajo in nekoga, ki dobro polaga keramiko. Takšno storitev si lahko najdete pri nas v Ljubljani.

Zakaj se odločamo na nakup in polaganje keramike?

Keramiko, zaradi svojih posebnih značilnosti, uporabljamo že dolgo časa. Gre za material, ki je odporen in ima dolgo življenjsko dobo.

Uporabite jo lahko kot stensko ali talno oblogo. Keramika ne služi le izgledu. Ker ne prepušča vode, je idealen izdelek za kuhinjo in kopalnico.

Čiščenje keramičnih ploščic je enostavno, saj jih lahko brez težav spiramo in čistimo z običajnimi detergenti. Keramika je izjemno higienski material. Higienska oprema in velik del sodobne zdravstvene opreme je iz keramike. Na keramični površini se plesen in bakterije ne širijo.

Izdelke iz keramike lahko uporabimo tudi v zunanjih prostorih, saj je keramika odporna na visoke in nizke temperature, na izpostavljenost sončnih žarkov in na kemikalije.

V našem studiu v Ljubljani prodajamo in polagamo keramiko po ugodnih cenah

V Studiu Golob si prizadevamo, da bi naše stranke opremili s kvalitetnimi izdelki iz keramike po dobri ceni.

Ko nam pošljete povpraševanje ali nas pokličite, se z vami posvetujemo. Ogledamo si vaš projekt, vse izrišemo, vam poiščemo kvalitetno keramiko in kopalniško opremo.

Prodajamo naslednje izdelke:

  • keramiko,

  • sanitarno keramiko in

  • armaturo.

Vaše želje so pomembne. Pomagali vam bomo pri gradbenih delih, ki so potrebna pri obnovi vašega stanovanja ali kopalnice. Nudimo vam popolno prenovo kopalnic in drugih prostorov po nizkih cenah.

Pokličite nas, prodali vam bodo dobro keramiko in jo za vas tudi položili.