Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava, prodaja in popravilo ortopedske obutve

Pod imenom Handmade deluje podjetje z dolgo tradicijo na področju izdelave ortopedske obutve in usnjenih čevljev po naročilu. Poleg tega smo specializirani tudi za popravilo vseh vrst obutve, tako da resnično dobite vse na enem mestu, da bo vaš korak zanesljiv, udoben, vaša stopala pa zdrava.

Individualno izdelani čevlji na naročilnico

Individualno izdelani čevlji so uvrščeni na seznam medicinsko tehničnih pripomočkov. Zanje vam naročilnico izda osebni zdravnik ali zdravnik specialist, če ne morete uporabljati serijsko izdelane obutve oziroma za korekcijsko funkcije stopala, v primeru, da posebej izdelani ortopedski vložki ne zadostujejo.

Naročilnica za posebej izdelane čevlje velja 30 dni, v tem času se morate oglasiti pi nas, da naredimo meritve in se dogovorimo o izbiri primernega modela ter času izdelave.

Izdelujemo ortopedsko obutev za

  • moške,

  • ženske in

  • otroke.

Prav tako je na voljo športna ortopedska obutev ali ortopedski vložki, ki so anatomsko oblikovani in podpirajo vaše stopalo.

Kvaliteta, udobje in ugodna cena definirajo našo prodajo in popravilo ortopedske obutve

Posebno pri izdelavi ortopedski obutve sledimo vodilu kakovosti in udobju. Kljub temu, da gre za medicinski pripomoček, pa se potrudimo ustreči tudi estetskim zahtevam. Zato imamo na voljo najrazličnejše barve in teksture materialov, z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim pristopom pa nato za vas najdemo najboljšo možno rešitev.

Večjo pozornost sicer estetiki, prilagojeni samo vam, namenimo pri prodaji ali popravilu čevljev, ki niso namenjeni uporabi kot medicinski pripomoček, pač pa si uporabnik želi z njimi resnično izstopati in dati piko na i svojemu stilu.

Pri nas ste torej dobrodošli tudi uporabniki ortopedske ali unikatne obutve, ki ste samoplačniki.