Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in servis CNC obdelovalnih strojev CELADA d.o.o.

CNC stroji in obdelava materialov, ki jih omogočajo, je nepogrešljivi del marsikatere panoge v industriji, kot na primer: avtomobilska, gradbena, tehnična ...

Povsod okoli nas so predmeti, ki so bili narejeni s pomočjo CNC stroja. In podjetje CELADA, obdelovalni stroji, d.o.o. iz Ljubljane, vam nudi prodajo ter servis CNC obdelovalnih strojev - vse na enem mestu.

Stopite z nami v stik in prisluhnili bomo pozorno vašim potrebam, načinu dela, željam in vam priporočili primeren CNC stroj. A ne samo to, v primeru, da kaj ne bo delovalo kot mora, vam izvedemo tudi strokoven servis, saj se zavedamo, da v primeru nedelovanja delo stoji, kar pa za seboj potegne tudi druge neljube posledice, zastoj delovnega procesa, izguba časa, finančnih sredstev.

Pri nas poskrbimo, da bo servis CNC stroja izveden, kot smo že omenili strokovno, hitro, a tudi precizno.

Dobro delujoč s stoj s katerim ste zadovoljni in delo opravljate hitro ter zanesljivo, pa je naše zadovoljstvo.

Vse na enem mestu, prodaja in servis CNC strojev

Vse na enem mestu, kjer je tudi profesionalna ekipa. Na svoje delo se spoznamo, saj ga radi opravljamo in nam predstavlja izziv. V svetu tehnologije je vedno nekaj novega in temu pozorno sledimo ter se prilagajamo zanimanju in povpraševanju naših strank.

Za vsako stranko si vzamemo dovolj časa, da spoznamo njene potrebe, na podlagi katerih natančneje svetujemo. Zagotovo si ga bomo vzeli tudi za vas. Podrobneje vam bomo predstavili ponudbo, zmogljivosti in posamezne specifike CNC stroja.

5 razlogov zakaj za prodajo in servis CNC strojev poiščite nas:

  • Konkurenčne cene

  • Dobra izbira

  • Kvaliteten servis

  • Zanesljivo podjetje

  • Morebitne tegobe vedno rešujemo v prid strank

Za več informacij smo vam rade volje dosegljivi preko kontaktnih podatkov.