Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja inoxa, cevi, profili, MD TRADE d.o.o.

MD TRADE Mednarodna trgovina d.o.o. ponujamo širok izbor visoko kakovostnih izdelkov iz nerjavečega jekla, vključno s cevmi, profili, inox materiali ter dodatki za vaše različne potrebe. Naša ponudba vključuje izdelke, ki izpolnjujejo najvišje industrijske standarde in so primerni za različne sektorje, vključno z gradbeništvom, industrijo, oblikovanjem notranjosti in še več.

Celovit prodajni program inox materialov na enem mestu pri MD Trade

V Vipavi najdete podjetje MD TRADE, ki že vrsto let kupce oskrbuje z izjemno ponudbo nerjavnega - inox materiala. Na naših policah so vam na voljo:

 • inox cevi,

 • inox profili,

 • inox fittingi,

 • ograjni sistemi,

 • varilni in brusilni materiali.

Med vodilnimi ponudniki kakovostnih inox materialov in materialov za njihovo obdelavo smo že od leta 1994. S posluhom za želje in potrebe naših strank in s ciljem, da smo v koraku s trgom, pa smo leta 2010 obogatili ponudbo tudi z materiali iz aluminija.

6 razlogov, da nakup inox cevi, profilov in drugih materialov uredite pri nas

 1. Široka izbira na enem mestu

 2. Lastno skladišče, ki omogoča skrb za stalno zalogo (določenih materialov) in hitro odpremo

 3. Konkurenčne cene

 4. Možnost naročila manjših in večjih naročil

 5. Prijazno in strokovno svetovanje zaposlenih

 6. Visoka kakovost prodajnega programa (inox cevi, profili, izdelki, materiali) in storitev

Za stare in nove kupce, ob enkratnem ali dolgoročnem sodelovanju, brez izjeme se vedno potrudimo, da za vas prodaja inoxa poteka enostavno, ugodno, hitro ter ste z izdelki in obravnavo 100% zadovoljni.

Niste prepričani, kaj potrebujete?

Pišite nam in pomagali vam bomo najti, kar iščete. Na spletni strani najdete tudi specifikacije različnih izdelkov, kamor vas lahko usmerimo, če potrebujete pomoč.