Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja kakovostnega bučnega olja Štajerska, Oljarna Petovar

V Oljarni Petovar že več kot 100 let pridelujemo olje in kmečke izdelke, ki navdušujejo po slovenskih mizah s svojo kvaliteto in okusom.

Danes pa smo se s prodajo kakovostnega bučnega olja Štajerska v vsej Sloveniji uveljavili kot top ponudnik, na katerega se obračajo številne zveste in zadovoljne stranke iz vse države.

Ponosni smo, da lahko tradicije, ki so jih začeli naši predhodniki nadaljujemo. Seveda se je v zadnjem stoletju marsikaj spremenilo. Tudi mi smo ostali v koraku s časom in pri sovjem delu uporabljamo sodobno tehnologijo, s katero vam zagotovimo prodajo kakovostnega bučnega olja Štajerska.

Naše bučno olje izdelujemo z minimalnimi procesi, na tradicionalen način, s katerim ohranjamo naravno aromo, odličen domač okus …

Poleg vrhunskega bučnega olja vam zagotavljamo tudi ostale produkte iz buč, kot so bučni namazi, bučna semena …

  • Olja

  • Namazi

  • Prigrizki

  • Moke in

  • darilni paketi.

Zagotovite si TOP PONUDBO v naši prodaji kakovostnega bučnega olja Štajerska

Zdravo in kakovostno bučno olje Štajerska bo postalo ključen element kulinaričnih presežkov, ki jih boste ustvarjali bodisi v svoji domači kuhinji, bodisi v kuhinji svoje gostilne, od koder boste razvajali svoje goste z vrhunskimi jedmi.

Brez bučnega olja si skoraj ne predstavljamo več nedeljskega kosila, ob katerem se prileže babičina solata z bučnim oljem.

Iščete darilo za rojstni dan, poslovno srečanje ali kakšno drugo posebno priložnost? V naši prodaji kakovostnega bučnega olja Štajerska smo vam pripravili izvirna darila, nad katerimi bodo navdušeni vsi. Vse naše izdelke si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer se nahaja tudi naša spletna trgovina.

Hitro in enostavno dodajte želene izdelke v košarico, vpišite vaše podatke in v najkrajšem času vam bodo naši dostavni partnerji pripeljali naročene izdelke na vaš naslov.

Ena izmed posebnosti naše prodaje kakovostnega bučnega olja Štajerska je edinstven Oljemat, ki je odprt 24 ur na dan.

Oljemat boste našli na naslovu: Gradiška cesta 4, Lenart.

V njem boste našli bučna semena, pražena bučna semena, kakovostno bučno olje, štajersko olje, solatno olje in sončnično olje kmetije Petovar.

Pridite in ga obiščite.

Oljarna Petovar smo top ponudnik najboljšega bučnega olja v regiji.

Prodaja kakovostnega bučnega olja pa vam je na voljo 24/7 tudi na našem oljematu, ki se nahaja na Gradiški cesti 4 v Lenartu!