Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja koles in kolesarske opreme

Je prodaja koles in kolesarske opreme to, kar iščete? Ne iščite dalje, ste na pravem mestu. Naša ugodna kolesarska trgovina GONISHOP na splet privablja širok krog zvestih in zadovoljnih kolesarskih navdušencev, ki nas obiskujejo znova in znova, med njimi pa smo se uveljavili kot top ponudnik za trg Slovenija. S čim smo si prislužili status top ponudnika za prodajo koles in kolesarske opreme? V naslednjih nekaj vrsticah vam predstavljamo le nekatere izmed razlogov za to…

Naša trgovina nudi celovit nabor cestnih, bmx, downhill, dirt, enduro in all mountian koles, na voljo pa so vam tudi kakovostna električna kolesa. Kolesa, ki so na voljo pri nas, so priznanih blagovnih znamk, kot so Frog, GT, Kelly's, Pivot

Na voljo pa vam je poleg prodaje koles tudi širok asortima kolesarske opreme, ki med drugim vključuje orodja, sredstva za vzdrževanje, dodatno opremo in oblačila. Pri prodaji koles in kolesarske opreme pa nismo pozabili niti na otroke in njihove kolesarske potrebe.

Do svojega sanjskega kolesa z odličnimi komponentami...

Na voljo pa so vam tudi vse komponente, ki bi jih potrebovali za popravilo, vzdrževanje ali nadgradnjo svojega kolesa, kot so na primer bovdni in pletenice, gonilni sklop, krmilni del. ležaji, obroči in peste, plašči, pogonski sklop, prestavni sklop, sedeži in sedežne opore, tubeless, vzmetenje, zavore, zračnice. Tudi v tej kategoriji smo poskrbeli za celovito ponudbo, saj se zavedamo, da serijsko opremljena kolesa velikokrat enostavno ne zadovoljijo zadostno vseh potreb. S komponentami iz naše prodaje koles in kolesarske opreme boste enostavno in ugodno prišli do svojega sanjskega kolesa.

Prodaja koles in kolesarske opreme pri GONISHOP strankam dosledno zagotavlja kratke dobavne roke, zadostno založenost naše trgovine, ugodne pogoje dostave, posebno pozornost pa namenjamo tudi razumljivi, pregledni in jasni predstavitvi ponudbe v naši spletni trgovini.

Kako naša ugodna kolesarska trgovina v Sloveniji navdušuje kolesarje iz vse države?

Naša ugodna kolesarska trgovina pa kolesarjev iz vse Slovenije ne privablja le s kakovostnimi produkti in ugodnimi pogoji, pač pa tudi zaradi odlične podpore kupcem. Kot vrhunski strokovnjaki, ki imamo za področje kolesarstva številne izkušnje in vsa potrebna znanja, vam namreč radi svetujemo pri izbiri produktov v okviru naše prodaje koles in kolesarske opreme.

Želje in potrebe kolesarjev so namreč neštete in toliko, kot je kolesarjev, toliko različnih profilov uporabe je potrebno zadovoljiti. Le z individualizirano storitvijo, kot jo omogoča naša ugodna kolesarska trgovina, vam bomo s svetovanjem v okviru našega širokega asortimaja ponudili prave produkte, ki vam bodo v dolgoročno zadovoljstvo.

Ne potrebujete koles ali kolesarske opreme, ki jih prodaja naša ugodna kolesarska trgovina, ampak bi želeli z darilom razveseliti svojega sorodnika, sodelavca ali koga drugega?

V naši ponudbi imamo na voljo tudi darilne bone, ki bodo resnično razveselili vsakega kolesarskega navdušenca, ki si bodo lahko v okviru našega asortimaja izbrali točno to, kar potrebujejo in česar so si želeli.

Hitra dostava, enostavna vračila, prijazno svetovanje...

S svojim produktom iz prodaje koles in kolesarske opreme naše ugodne kolesarske trgovine niste zadovoljni? Tudi v tem primeru ni nobenega problema in razloga za skrb, saj omogočamo enostavna vračila in tudi v primeru želje po vračilu vam radi pomagamo.

Prodaja koles in kolesarske opreme, ki na enem mestu nudi celovit asortima in prijazno storitev, vam je v Sloveniji na voljo pri ugodni kolesarski trgovini GONISHOP, kjer smo se uveljavili kot top ponudnik. Obiščite našo spletno trgovino in se tudi vi prepričajte, zakaj je temu tako!

#BMX kolesa #cestna kolesa #električna kolesa #enduro #gorska kolesa