Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja mesnih izdelkov na veliko - Iskone d.o.o., Ljutomer, Pomurje

Podjetje Iskone, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. nudi prodajo mesnih izdelkov gostilnam, menzam in drugim prodajnim mestom po ugodnih cenah. Omogočamo vam dobavo široke ponudbe mesnih izdelkov za vse potrebe in priložnosti, količin po vaših željah in potrebah.

Stranke pri nas velikokrat pohvalijo:

  • okusnost mesa,

  • zmerne cene,

  • prijaznost,

  • veliko izbiro in še veliko več.

Vsakemu z veseljem zaupamo tudi kakšen dober recept za pripravo jedi ali druge potrebne informacije. Meso in mesne izdelke lahko tudi posebej naročite oziroma rezervirate.

Pokličite nas za prodajo mesnih izdelkov na veliko na področju Pomurske regije.

Pri nas v Ljutomeru, na Pomurskem, naročite mesne izdelke za prodajo po ugodni ceni

Zagotovite si vse od svežega mesa do mesnih izdelkov, preverjene kakovosti in odlične kvalitete. V dogovoru z vami določimo podrobnosti in dobavne roke, ki se jih striktno držimo.

Zadovoljstvo naših strank nam je na prvem mestu, prav tako se potrudimo, da vam zagotovimo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Kontaktirajte nas na zgoraj objavljeni telefonski številki ali kliknite "oddajte povpraševanje". Za naročila in dodatna vprašanja glede prodaje mesenih izdelkov na veliko smo z veseljem dosegljivi za vas in smo prepričani, da bomo uspešno sodelovali.

Z mesom namreč oskrbujemo že številne zadovoljne stranke na Primorskem in tudi za vas se bomo potrudili, da naročila vedno dobite hitro, po prijazni ceni in predvsem, da vedno naročite najvišjo kvaliteto.