Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja, montaža in servis toplotnih črpalk

V podjetju Vročina d.o.o. se se ukvarjamo s prodajo, montažo in servisom toplotnih črpalk, po dogovoru uredimo tudi druge storitve s področja strojnih in elektro inštalacij.

Nahajamo se v Novem mestu in smo vam na voljo po vsej Dolenjski, Ljubljani s širšo okolico in na Gorenjskem.

Vedno se v celoti posvetimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam ter poiščemo rešitve glede toplotne črpalke, ki bo za vas optimalna. Če se boste odločili za nas in toplotne črpalke iz naše ponudbe, boste vse prej kot razočarani!

Poznani smo kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner. Z nenehnim sledenjem novostim na področju ogrevanja s toplotnimi črpalkami ter izobraževanjem monterjev in serviserjev, boste pri nas dobili celostno rešitev. Takšno, ki bo za vas stroškovno in časovno najboljša in vas bo seveda dolgoročno učinkovita grela.

Svojim strankam občasno nudimo tudi popuste, preverite na katere storitve in ne odlašajte s povpraševanjem po morebitni akciji, če iščete storitve, vezane na toplotne črpalke. Zagotovite si top ponudbo!

Prihranite čas in denar - vse za toplotne črpalke na enem mestu. Pri nas kupite, naročite montažo in servis

Na nas se lahko vedno zanesete, saj vam zagotavljamo:

  • visok nivo kakovosti,

  • cenovno ugodnost,

  • profesionalen pristop,

  • hitro odzivnost ter

  • korekten odnos.

Za naročila ali dodatne informacije o toplotnih črpalkah v ponudbi in s tem povezanimi storitvami, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. Z veseljem bomo sodelovali z vami!