Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja nadomestnih avtomobilskih delov, A & J AVTO SPRINT D.O.O., Maribor

Potrebujete nadomestne avtomobilske dele ali ostale produkte za nego in vzdrževanje svojega vozila? S prodajo se v Mariboru ukvarjamo pri podjetju A & J AVTO SPRINT D.O.O., kjer smo se med strankami, ki nas obiskujejo iz vse regije Štajerska, uveljavili kot top ponudnik.

Zagotavljamo namreč le produkte najvišje kakovosti, ki nam jih dobavljajo preverjeni dobavitelji ter so praviloma priznanih blagovnih znamk.

Z dobro organiziranostjo in z uvajanjem inovacij v poslovne procese uspevamo poleg tega dosledno zagotavljati kratke dobavne roke, konkurenčne pogoje, ugodne cene, pogosto pa stranke privabimo tudi z ekskluzivnimi akcijami.

Tako so vam na primer na voljo sedežne prevleke za vse znamke in modele vozil z izjemnim 30-odstotnim popustom.

Prav tako so vam po zanimivih AKCIJAH na voljo rezervni deli, nadomestni deli BOSCH metlice.

Obiščite nas in ujemite TOP ponudbo za vas.

Na Pobrežju vas pričakujemo s prijazno uslugo in s celovitim asortimajem

V naši trgovini, ki se nahaja na Pobrežju, vas pričakujemo s celovitim asortimajem prav vseh produktov, ki jih potrebujete za zanesljivo delovanje, kakovostno nego in vzdrževanje vozila. Med priljubljenimi kategorijami so

  • nadomestni karoserijski deli,

  • nadomestni deli motorja,

  • nadomestni deli podvozja, vzmetenja in zavornega sistema,

  • oprema in nadomestni deli za avtoelektriko,

  • motorna olja in maziva za motor,

  • dodatna oprema za osebna vozila ter

  • pripomočki za nego in kozmetiko vozila.

Naše izkušeno in usposobljeno osebje vam bo z veseljem priskočilo na pomoč in vam pomagalo pri izbiri najoptimalnejših produktov za vaše vozilo, glede na vaše želje in potrebe.

Za vse informacije nas lahko kontaktirate, vabimo pa vas tudi k obisku, da se osebno prepričate, da smo pri A & J AVTO SPRINT D.O.O. vredni naziva TOP ponudnik.