Nazaj na seznam zadetkov

Iščete nepremičninsko agencijo, kjer ne bi bili le številka? Za vas je tu nepremičninska agencija Nepremičnine KLEMENČIČ, Borut Klemenčič Hočevar s.p.

V poplavi podjetij in agencij, ki jih lahko najdete na nepremičninskem področju je težko vedeti katera je prava za vas, še posebej, če ste novi v tem ali je to nekaj, kar ne poznate in se ne znajdete. Veliko je lahko praznih obljub, včasih agresivnih pristopov in občutka opeharjenja, če ne izberete pravilno.

Z nami tega ne bo, to vam lahko obljubimo. Saj smo tu, da pomagamo in za vsako stranko poskrbimo najbolj optimalno, kot bi za sebe. Pomemben nam je oseben pristop in vaše zadovoljstvo, saj se dobro zavedamo, da nas bo stranka, ki je bila zadovoljna z našimi rešitvami priporočila naprej in to je v našem poslu dragocena reklama.

Prodaja in nakup nepremičnine je lahko zelo stresna zadeva. Naj vam pri tem pomagamo in prihranimo stres, finančne izgube in čas.

Na svoje delo se dobro spoznamo in v njem uživamo, saj smo znanje in izkušnje pridno nabirali skozi leta in verjemite nam v skoraj 30 letih se teh nabere res veliko.

Sodelovanje z vami pričnemo ob skodelici kave

ali drugega napitka. Tako se sami lahko dobro predstavimo in pa najpomembnejše, spoznamo vas, vaše cilje in želje. Nato pa zagnano stopimo v akcijo in vas nenehno obveščamo o dogajanju in napredku, vodimo na oglede in poročamo o za vas relevantnih zadevah.

Nismo tista agencija, ki za malo dela pobere veliko provizije, smo ljudje dejanj, dobra ekipa, ki stoji za svojimi besedami in se loti še tako zahtevnega gordijskega vozla.

Pri nepremičninah nismo pozorni samo na stanje objekta, rešene meje, pozorni smo tudi na medsebojne sosedske odnose, statusno težavo parcele in podobnim.

Precizno vas vodimo do cilja in smo z vami od informativnega sestanka do predaje ključa in podpisa vseh pomembnih listin. Na voljo pa smo vam tudi po sklenjenem poslu, če potrebujete, kakšno informacijo ali nasvet.

Zelo radi bomo sodelovali z vami in v vašo korist, saj je to bistvo do našega uspeha in vašega zadovoljstvo.

Nepremičnine KLEMENČIČ, posredništvo pri prometu z nepremičninami, Borut Klemenčič Hočevar s.p. - sinonim za zaupanje.