Nazaj na seznam zadetkov

Ceneje do novega ali rabljenega plovila

Ste ljubitelj sonca in morja? Si radi privoščite uživanje na jahti? Cenite hitrosti, ki jih dosežejo motorni čolni? Obožujete občutek vetra v laseh, ko režete valove, na koncu dneva pa vas v spanec zaziba morje?

Potem bomo odlično sodelovali z vami pri podjetju Atal Nautica d.o.o., v katerem (bodočim) lastnikom motornih plovil na enem mestu ponudimo vse, kar potrebujejo za plovbo.

Že vrsto let je naša glavna dejavnost prodaja novih in rabljenih plovil, a nakup jahte, čolna še zdaleč ni vse. Ko postanete lastnik plovila, novega ali rabljenega, smo vam na voljo še s celo paleto storitev, kamor sodijo:

  • zavarovanje plovil

  • registracija plovil

  • prevozi plovil

  • prodaja in montaža opreme za plovila

  • servisne storitve

Za vse, ki morda še niste pripravljeni postati lastnik plovila, oziroma ste ugotovili, da nimate dovolj časa ali sredstev, da bi imeli svoj motorni čoln, so na voljo tudi CHARTER STORITVE. Z veseljem vam za krajši ali daljši čas v najem oddamo brezhibno vzdrževana plovila različnih velikosti in konjskih moči, ki so vam na voljo v Hrvaških marinah.

Ugodna prodaja novih in rabljenih plovil

Znani smo po ugodni ponudbi. Zavedamo se, da so plovila, nova in rabljena, investicija oziroma določen strošek. Potrudimo pa se, da je dosegljiv za kar najširši krog zainteresiranih kupcev.

To nam uspeva, ker:

  • Za nova in rabljena plovila občasno zagotavljamo popuste

  • Omogočimo leasing financiranje, kredit, plačilo po obrokih

  • Po nakupu pa cenjenim kupcem nudimo vse na enem mestu, kar dolgoročno predstavlja še večji prihranek ne le denarja, pač pa tudi časa

Aktualno ponudbo rabljenih plovil preverite tukaj, nova plovila pa vas čakajo na tej povezavi.

Seveda ne rabite brskati sami. Kadarkoli nam lahko pišete ali nas pokličete, da odgovorimo na vprašanja, ki se porajajo, in tudi svetujemo. Zaupajte nam svoje želje, pričakovanja glede nakupa novega ali rabljenega plovila, mi pa se bomo potrudili, da znotraj svojega proračuna najdete, kar si želite.