Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja pohištva in svetovanje, KIT, Dolenjska

V podjetju KIT, prodaja pohištva in svetovanje, d.o.o. iz Novega mesta, Dolenjske, se ukvarjamo s prodajo pohištva in svetovanjem. Nudimo vam odlične rešitve in celovite storitve, saj smo z vami od začetka načrtovanja pa vse do dokončanega projekta.

V našem podjetju KIT, z Dolenjske, smo specializirani za pohištvo kuhinj in kopalnic. Zagotavljamo vam visoko kakovost naših izdelkov, neverjetne cene, hitro odzivnost ter fleksibilnost.

Bodite pozorni, saj vam poleg ugodnih cen občasno nudimo tudi posebne akcije! Dolenjska jih že pozna, spoznajte jih tudi vi.

Ekipa v podjetju KIT, prodaja pohištva in svetovanje, d.o.o. je natančna, zanesljiva, odgovorna, profesionalna in strokovno usposobljena. Svoje delo jemljemo resno in ga opravimo v dogovorjenih rokih.

V našem podjetju z Dolenjske, nam je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, saj se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam in zahtevam glede prodaje pohištva in svetovanja, zato se vam vedno posvetimo individualno.

KIT, prodaja pohištva in svetovanje, d.o.o. – prijazni strokovnjaki, ki so vam na voljo kadarkoli

V okviru pohištva, vam KIT na Dolenjskem, nudi:

-          Pohištveno okovje,

-          LED luči,

-          Opremo za dom,

-          Sisteme za drsna vrata,

-          Kuhinjske sete,

-          Vodila,

-          Posteljne sisteme…

Za celotno ponudbo prodaje pohištva in svetovanja pri nas na Dlenjskem, vas vabimo k obisku naše spletne strani:

Kuhinje In Gospodinjski Aparati | Studio kuhinj Novo mesto | Domov (studio-kuhinj.si)

KIT - Trgovina s pohištvom in pohištvenim okovjem (kit-t.si)

Za prodajo pohištva in svetovanje, kontaktirajte podjetje KIT z Dolenjske, saj smo za vas vedno na voljo. Z veseljem se vam bomo v celoti posvetili. Ne bo vam žal!