Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja posteljnih vložkov, MOBA d.o.o., Slovenija

Ker je span'c več vreden kot žgan'c! To so govorile že naše babice. No vsi radi kaj dobrega pojemo, a tudi kvaliteten spanec je pomemben del našega dobrega počutja in s tem zdravja in pri podjetju MOBA, lesna galanterija in trgovina d.o.o. to še kako razumemo. Zato smo v sodelovanju s strokovnjaki razvili vrhunske posteljne vložne, ki pripomorejo k udobju spanca.

Izbirate lahko med različnimi posteljni vložki:

  • Patentirane dvojne lamele DUROSOFT

  • Motorizirani modeli - Podnica CONTRADOL MOTOR ROYAL (z ergonomskimi diski)

  • Medicinska ležišča

  • Fiksni modeli

Naše podjetje v Sloveniji že več kot 22 let proizvaja vrhunske kvalitetne vložke iz kvalitetnega slovenskega lesa.

Z znanjem, izkušnjami in zagnanostjo uspešno konkuriramo na trgu in širimo krog zadovoljnih strank.

Podjetje MOBA d.o.o. iz Dolenjske vam nudi ugodno prodajo posteljnih vzmetnic

Bi radi spali na udobni vzmetnici? Za to bomo poskrbeli mi. Kvaliteten spanec je zlata vreden, saj ta vpliva na naše počutje in na našo produktivnost. Zakaj bi spali na trdi in neudobni vzmetnici, če bi lahko spali med oblaki.

Z vzmetnicami iz naše ponudbe se bo vaš spanec izboljšal. O pravilni izbiri samega ležišča in vzmetnice vam bomo tudi z veseljem svetovali, saj smo že mnogim Slovencem zagotovili dober spanec po ugodni ceni.

Za udoben in miren spanec si priskrbite prave posteljne vložke in vzmetnice

Inovativnost, kreativnost, iskanje novih idej, želja po uspehu je dobra popotnica za naše delovanje. Pripravljeni smo tudi prisluhniti željam in potrebam naših strank. Nenehno se razvijamo, iščemo prave rešitve.

  • Vrhunsko

  • Inovativno

  • Udobno

Ponudba izdelkov pri nas je usmerjena v zdravje in k temu lahko pripomoremo že z dobrim spancem. V sklopu svojih izdelkov, posteljnih vložkov vam, po želji, nudimo tudi masivno posteljo. Zagotovimo pa lahko tudi primerno vzmetnico.

Pokličite nas, povedali vam bomo več o ponudbi, vas preusmerili za lažjo predstavo tudi na našo spletno stran ter prisluhnili namenu klica. Ko bomo dodobra spoznali vaše želje, vam bomo znali svetovati in izbrati pravi posteljni vložek.

Bi želeli dobro spati tudi vi? MOBA d.o.o. iz Dolenjske je tu s pravimi rešitvami.