Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja rabljenih vozil Posavje, Aljaž Žnideršič s.p.

Naša ljubezen do avtomobilov je pripeljala do ustanovitve podjetja Aljaž Žnideršič s.p. Širšemu območju Posavja nudimo prodajo rabljenih vozi, vulkanizerski servis in avtovleko.

Pravilno izbiro vašega vozila prepustite nam.

Pri prodaji rabljenih vozil vam nudimo poštene in ugodne cene

Ste že pomislili, da se vaš sanjski avtomobil lahko skriva med rabljenimi vozili? Trg z rabljeni vozili je zelo širok. Z nekaj iskanja in izkušnjami lahko dobite dobro ohranjeno vozilo po ugodni ceni.

Zakaj bi plačevali več za novo vozilo, če lahko kupite rabljeno in plačate manj.

Znotraj naše ponudbe imamo vedno na voljo rabljena vozila različnih znamk, ki so v dobrem stanju. Pokličite in nas povprašajte o naši ponudbi ali nas obiščite v Posavju, kjer si lahko vozila pogledate v živo.

Povejte nam, kakšno vozilo bi radi imeli in mi se bomo potrudili, da bom vas našli najboljšo rešitev.

Imate vozilo, ki bi ga radi prodali? Vaše vozilo nam lahko prodate in za njega prejmete pošteno ceno. Za vaše vozilo bomo nato poiskali novega lastnika in vi si lahko izberete nov avtomobil izmed naše ponudbe.

Naše storitve obsegajo tudi vulkanizerstvo, prodajo gum in avtovleko. Pridite v Posavje in izkoristite naš servis

Ste že zamenjali avtomobilske gume? Ne pozabiti, da je treba stanje pnevmatik redno spremljati in jih tekom leta zamenjati iz letnih v zimske in obratno. Tako boste poskrbeli za dober oprijem in varnost na cesti.

Znotraj našega vulkanizerskega obrata vam gume zamenjamo in centriramo. Nudimo vam tudi ustrezno izbiro novih gum za vse vaše avtomobile.

Zanesljiv partner, ko se vam avtomobil pokvari na cesti, je zlata vreden. V tem primeru se obrnite na nas, saj vam nudimo tudi avtovleko. Na voljo smo vam se dni v letu in v katerikoli uri dneva. Pokličite nas in nam sporočite vašo lokacijo. Poskrbeli bomo, da bo vaš avtomobil prispel do najbližjega servisa.

Obiščite nas v Posavju, pošljite nam povpraševanje in se pozanimajte, katera rabljena vozila imamo trenutno na voljo. Za vsa vprašanja smo vam na voljo po telefonu.