Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja rabljenih vozil Savinjska

Je prodaja rabljenih vozil v regiji Savinjska to, kar iščete? Top ponudnik za to področje smo pri S-MOBIL, CENTER RABLJENIH VOZIL SLAVIŠA VUČIĆ s.p. v Celju, kjer nas obiskujejo stranke iz vse regije in od drugod.

Kako smo uspeli prepričati tako širok krog zvestih in zadovoljnih strank, ki se na nas obrnejo vsakič, ko potrebujejo avto?

Prepričajte se sami o naši široki ponudbi rabljenih vozil na Savinjskem

Med razlogi izstopa naša ekipa izkušenih in usposobljenih prodajalcev, ki se vsaki stranki individualno posvetijo in ji pomagajo izbrati vozilo, ki v največji meri zadovolji njene želje in potrebe.

Izbira namreč lahko hitro postane težka, saj so prav vsa vozila pri naši prodaji rabljenih vozil na Savinjskem glede na število prevoženih kilometrov in starost odlično ohranjena, na voljo pa so po ugodnih cenah. Med vozili so na primer kombilimuzine, limuzine, karavani, terenci, mestni križanci, kabrioleti …

Najugodnejši pogoji nakupa in odkupa rabljenih vozil z garancijo na Savinjskem

Pri nas se trudimo zagotavljati široko izbiro vozil vseh najbolj priljubljenih blagovnih znamk, prodaja rabljenih vozil na Savinjskem tako vključuje vse nemške, italijanske, francoske znamke ...

Posebej pa smo priljubljeni tudi zaradi najugodnejših pogojev nakupa rabljenih vozil. Rabljena vozila namreč prodajamo tudi z garancijo, kar kupcem predstavlja večjo varnost.

Na voljo je tudi financiranje vozil, ki je na voljo celo brez pologa in to tudi za tujce. Vse postopke hitro, učinkovito in prijazno uredimo pri nas. Vaše sanjsko vozilo je tako dostopnejše, kot bi si kadarkoli predstavljali.

Smo vas prepričali? Pri S-MOBIL, CENTER RABLJENIH VOZIL SLAVIŠA VUČIĆ s.p., kjer smo se uveljavili kot top ponudnik za prodajo rabljenih vozil v regiji Savinjska, z veseljem pričakujemo vaš obisk. Za povpraševanja in informacije pa nas lahko kontaktirate prek kontaktnih podatkov in z veseljem se vam bomo odzvali.