Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja, servis mikroskopov, teleskopov, optičnih aparatov, Tehnooptika Smolnikar

Tehnooptika Smolnikar je družinsko podjetje, ki se je razvilo iz obrtniške delavnice, ustanovljene leta 1967. Leta 1990 se je preoblikovalo v družbo, ki deluje še danes.

V svojih začetkih smo se ukvarjali z izdelavo leč za objektive za optične tehtnice ter opravljali servis različnih optičnih aparatov. S časom smo prepoznali potrebo, da na trgu ponudimo servis mikroskopov in daljnogledov in se usmerili v to dejavnost, v kateri danes veljamo za izkušeni, usposobljene in zaupanja vredne strokovnjake.

Poleg servisnih storitev ponujamo tudi prodajni program. V Sloveniji imamo ekskluzivna zastopstva za številne proizvajalce mikroskopov, daljnogledov, teleskopov in drugih optičnih aparatov, med drugim

  • NIKON Instruments, Dunaj za NIKON mikroskope v Sloveniji,

  • Okolab, Italija

  • Andor, Irska

  • Bresser, Nemčija

Sodelujemo s številnimi fakultetami Univerze v Ljubljani (Medicinska, Veterinarska, Biotehniška, Fakulteta za strojništvo), zaupa nam tudi Onkološki inštitut Ljubljana, Inštitut Jožef Stefan, Kmetijski inštitut Slovenije, Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano in številna druga podjetja ter ustanove iz vse Slovenije. Več naših referenc.

Profesionalni mikroskopi, daljnogledi, teleskopi in optični aparati - prodaja in servis na enem mestu

V kolikor kupujete novo laboratorijsko opremo oziroma druge optične aparate, nam zaupajte svoje želje, zahteve, potrebe. Prestavili vam bomo ponudbo in svetovali, da boste lahko izbrali najboljše.

Vedno poskrbimo, da zagotovimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter najkrajše možne roke dobave izdelkov.

Oglejte si celoten prodajni program na naši spletni strani ali nam takoj pošljite povpraševanje, da za vas pripravimo top ponudbo.

Servis Tehnooptika Smolnikar

Za brezhibno delovanje pa je pri tako preciznih optičnih aparatih, kot so mikroskopi, teleskopi, daljnogledi, potrebno skrbeti tudi za servis.

Pri nas vas čaka strokovna in hitra servisna storitev, saj vemo, kako pomembno je optimalno delovanje vaše opreme. Z našo pomočjo bo delovanje brezhibno do zadnje uporabe.

Pridobite svoj TOP ponudbo.