Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja t-shirt preje

Če ste v kvačkanju ali pletenju popolni začetek ali pa že mojster, vas bo navdušilo delo s t-shirt prejo.

Gre za reciklirano prejo, ki je narejena iz ostankov blaga in je primerna za izdelavo najrazličnejših kvačkanih oziroma pletenih izdelkov. To so lahko košare, torbice in nahrbtniki, nakit, dodatki za dom (preproge, blazine.

Ugodno prodajo t-shirt preje visoke kakovosti najdete pri Sara in Mama, Sara Strusa s.p.

Ko se odločite za nakup pri nas, vam bomo pri izbiri z veseljem prijazno svetovali. Razkazali vam bomo širok nabor barv, vam povedali, kakšno velikost pletilk ali kvačk izbrati, ter odgovorili še na druga vprašanja, ki se vam odpirajo glede uporabe t-shirt preje oziroma izdelave unikatnih kvačkanih ali pletenih izdelkov.

Surovinska sestava t-shirt prej iz ponudbe je 80% bombaž in 20% elastan, seveda pa so na voljo tudi druge preje in sestave, recimo

  • puffy preja ali

  • klasična preja za kvačkanje in pletenje

Ugodna t-shirt preja in brezplačna dostava ob nakupu nad 70 €

Želimo si, da se kvačkanja ali pletenja loti kar največ ljudi, zato vemo, da mora biti prodaja t-shirt preje tudi dostopna. Zato na spletni strani redno objavljamo akcijske cene naših izdelkov, ki so tudi sicer ugodne.

Ob nakupu nad 70 € pa podarimo tudi dostavo.

Vemo pa, da se kvačkanja in pletenja ne boste lotili vsi. Zato nimamo le spletne prodaje t-shirt preje, pač pa za vas izdelamo tudi unikatne pletene ali kvačkane izdelke. Lahko jih naročite zase ali kot lepo in edinstveno darilo.

Šali, kape, rokavice, trakovi za ušesa, torbice in drugi modni dodatki, košarice, dodatki za dom, darila, so vam na voljo po naročilu. Naredimo jih samo za vas, torej lahko izberete barve, velikost, dodatke ...

Pošljite nam povpraševanje in se pozanimajte o možnosti nakupa t-shirt preje za lastno ustvarjanje ali naročilo izdelkov iz nje, ki jih za vas ustvarimo mi.