Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja točenih parfumov, AREAL d.o.o.

Ste že kdaj želeli, da bi dišali enako omamno kot vaša najljubša slavna oseba ali da bi na pustili nepozaben vtis s svojim edinstvenim vonjem?

Pot do popolnega vonja se začne pri AREAL d.o.o., saj vam ponujamo kakovostne točene parfume, ki bodo zadovoljili vaše želje in pričakovanja.

  • Ženski točeni parfumi

  • Moški točeni parfumi

  • Parfumi za pranje

  • Dišave za dom

  • Testerji

Ste že slišali za točene parfume in razmišljali zakaj bi jih kupili?

Točeni parfumi so narejeni iz esencialnih olj in dišavnih komponent. Vsak parfum je natančno ustvarjen, da bi kar najbolj zvesto posnemal izvirni vonj priljubljenih blagovnih znamk.

V prodaji točenih parfumov imamo različne dišave, od svežih in cvetličnih do orientalskih in lesnih not. Glede na vašo preferenco boste pri nas našli parfum, ki bo izražal vašo osebnost.

Kljub temu, da niso označeni z oznako originala, pa vam zagotavljamo, da so točeni parfumi v prodaji zasnovani tako, da dolgo dišijo.

Ne zapravljajte kupe denarja za original embalažo, ko pa lahko enak vonj, le v drugačni embalaži dobite pri nas.

Točeni parfumi, ki jih imamo v prodaji pri nas, so odlična izbira za potovanja ali za osvežitev vonja tekom dneva. Primerni so za v torbico, žep in jih nanesete kadarkoli in kjerkoli.

Točeni parfumi za pranje

Naročanje točenih parfumov pri nas je preprosto in priročno. Obiščite našo spletno stran in se potopite v svet vonjev in ponudbo točenih parfumov. Ste v dilemi kaj naročiti?

Ne veste kako naročiti? Brez skrbi, mi smo tu, da vam pomagamo pri izbiri dišave, ki vam najbolj ustreza. Naročene parfume vam bodo dostavljeni na želeni naslov hitro in zanesljivo.

Ste že kdaj slišali za točene parfume za pranje perila? Verjemite nam, ko jih boste preizkusili, ne boste več prali perila brez njih.

  • Točeni parfumi za pranje so enostavni za uporabo. Potrebnih je le nekaj kapljic, ki jih date v pralni ali sušilni stroj (5ml),

  • Uporaba mehčalca v primeru uporabe točenega parfuma ni potrebna.

  • Parfumirana oblačila dajo dober občutek ves dan.

AREAL d.o.o točeni parfumi so več kot le dišave - so umetnost vonja, ki vam omogoča, da izrazite svojo osebnost, stil. Ne bodite kot mnogi drugi. Odkrijte svoj popoln vonj pri nas.

Prebrskajte našo spletno stran in naročite svoje točene parfume. Vaša pot do popolnega vonja se začne tukaj in zdaj.

Točeni parfumi in preostali izdelki v prodaji, so narejeni v Italiji v podjetju Horomia, ki ima dolgoletno tradicijo na omenjenem področju.

Obiščite naše poslovalnice v večjih metih po Sloveniji.

Odkrijte umetnost dišav - kupujte točene parfume TOP kvalitete