Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja toplotnih črpalk Nova Gorica, VITANEST d.o.o.

Podjetje VITANEST d.o.o. je eden izmed glavnih dobaviteljev toplotnih črpalk, klimatskih naprav in prezračevalnih naprav na območju Nove Gorice.

Našim strankam želimo zagotoviti najboljši servis in vam nudimo najboljše naprave za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje.

Ste vedeli, da lahko s toplotno črpalko tudi ohladite prostor?

Toplotne črpalke zrak-voda so v zadnjih letih postale pri kupcih izjemno priljubljene. Črpalka dobi toploto iz okolja in jo prenese v notranji sistem, ki vodo segreje. Voda nato potuje po vodovodnih inštalacijah do ogrevalnih enot, ki prostor segrejejo.

Prednost toplotne črpalke je, da ne porabi veliko energije za ustvarjanje toplote. So dobra investicija, ki se vam z leti povrne. V Novi Gorici in drugih področjih Slovenije lahko koristite subvencije iz EKO SKLADA.

Poleg ogrevanja so toplotne črpalke primerne tudi za hlajenje prostorov.

Poleg toplotnih črpalk prodajamo tudi klimatske naprave

Med poletnimi meseci, ko je vročina enostavno premočna, je dobro, da se lahko umaknemo v ohlajen prostor.

V podjetju VITANEST d.o.o. prodajamo klimatske naprave priznane znamke MITSUBISHI ELECTRIC. Kupite lahko klimatske naprave za:

  • stanovanja in poslovne prostore,

  • poslovne objekte in

  • velike objekte.

Za toplotne črpalke, klimatske in prezračevalne naprave vam lahko strokovno svetujemo. Naši zaposleni so izkušeni in se dodatno izobražujejo. Naprave, ki jih prodajamo, dobro poznajo.

Sedež našega podjetja se nahaja v Novi Gorici, a vam toplotne črpalke, prezračevalne in klimatske naprave dobavljamo za celo Slovenijo. Izdelke, ki jih želite, vam hitro dostavimo, saj nam je dobro opravljena storitev na prvem mestu.

Zagotovite si dober in kvaliteten zrak. Podajte nam povpraševanje za vašo novo toplotno črpalko, prezračevalno ali klimatsko napravo.