Nazaj na seznam zadetkov

Profesionalna polepitev vozil, plovil in pohištva

V podjetju Avtografika Miha Hribljan s.p. se profesionalno ukvarjamo s polepitvijo vozil, plovil in pohištva.

Pri svojem delu uporabljamo kvalitetno in specializirano opremo ter kvalitetno samolepilno folijo, ki je izjemno prilagodljiva in razširljiva. Folijo zalepimo neposredno na površino vozila, plovila in pohištva.

Folijo lahko apliciramo na posamezne dele vozila, plovila, pohištva ali pa na celoten predmet. Folija je trpežna in kljubuje zunanjim dejavnikom kot so močno sonce, dež in nizke temperature. Sicer pa je profesionalna polepitev vozil, plovil in pohištva odlična ideja, saj ščiti posamezne dele pred praskami in kamenčki.

Barvo folije izberete po svojem okusu, ne poškodujejo laka in ostalih površin, odstranitev je enostavna. Obstaja več različic folij, kot so mat, metalik, gloss odtenki, barvni karboni, krom, “color flow” material.

Smo zelo natančni, imamo oko za detajle in imamo posluh za želje in ideje strank. Prav tako pa vam tudi svetujemo.

Oblikujemo in polepimo tudi reklamne table in stekla izložb, zidne nalepke…. Najboljša in najcenejša reklama za podjetja so polepljena vozila, saj je to tako rekoč potujoča reklama. Z grafično opremo pisarn pa dodamo podjetju lepši izgled.

Smo specialisti za profesionalno polepitev vozil, plovil in pohištva

Kateri so glavni razlogi, da se odločimo za profesionalno polepitev vozil, plovil in pohištva?

  • dekorativni razlogi,

  • personalizirani izdelki,

  • zaščita barve, laka, površine pred vremenskimi vplivi,

  • zaščita površine izdelka pred različnimi mehanskimi poškodbami.

Za odstranitev folije se lahko odločite kadarkoli, površinam pa se tako povrne prvoten izgled, brez nepotrebnih poškodb ali ostankov lepila na barvi. Folije same po sebi ne zahtevajo nobene posebne nege ali vzdrževanja.

S polepitvijo pohištva lahko še uporabnemu pohištvu in notranjim vratom popolnoma spremenimo izgled, in še privarčujemo na ceni. Uporabljamo samo preverjene in kvalitetne materiale.

Podjetje Avtografika Miha Hribljan s.p. je najbolj dejavno na območju Ljubljane in Dolenjske, a smo vam po dogovoru na voljo kjerkoli in kadarkoli.

Ne odlašajte in si priskrbite top ponudbo za profesionalno polepitev vozil, plovil in pohištva. Preoblecite ga! Če boste sodelovali z nami, boste vse prej kot razočarani.