Nazaj na seznam zadetkov

Profesionalno zasebno fotografiranje

Se bliža pomemben dogodek v vašem življenju, ki ga želite obeležiti? Fotografsko podjetje TILA Photography vam nudi profesionalno zasebno fotografiranje in snemanje po celotni Sloveniji. Na voljo smo vam po predhodnem dogovoru in s top ponudbo. Preverite jo!

Nudimo vam profesionalno zasebno fotografiranje in snemanje na:

  • porokah (poročno fotografiranje),

  • družinsko fotografiranje,

  • predporočno fotografiranje,

  • fotografiranje novorojenčkov,

  • fotografiranje parov,

  • nosečnic,

  • krstov,

  • fotografiranje različnih obredov...

Na vaših dogodkih sta lahko prisotna kar dva profesionalna fotografa. Pri dogodkih dodamo vse obdelane fotografije, količina fotografij pa ni omejena. Prav tako pa je časovno neomejeno samo fotografiranje. Vse fotografije so obdelane v črno-belem in barvnem formatu.

Vi se trenutkov spominjate z vašega zornega kota in z vašimi občutki, mi pa se trudimo, da vidite tudi tisto, kar ste ob nastanku fotografije spregledali. Z našimi fotografijami bodo trenutki ujeti v večne spomine.

Na voljo smo vam za profesionalno zasebno fotografiranje in video posnetke najpomembnejših dogodkov

TILA Photography ima dolgoletne izkušnje s profesionalnim zasebnih fotografiranjem in podrobno poznamo storitve na trgu. Sledimo vsem novostim in trendom, saj želimo naših "modelom" nuditi kar najbolj udobno in fotografiranje.

Želimo si, da profesionalno zasebno fotografiranje za vas postane zabavna izkušnja, iz katere se boste tudi naučili kaj več o sebi. Nudimo pa vam tudi snemalne storitve.

Kot profesionalni fotografi se trdimo, da bi izstopili iz povprečja. Zato vam nudimo vrhunske fotografije, ki vas bo spominjala na trenutke v najboljši luči. Pri profesionalnem fotografiranju vam pomagamo, da se na fotografiji odražajo tiste lastnosti, ki vas prikažejo v najbolj pozitivni luči.

Vsaki osebi, ne glede na fotogeničnost, izdelamo prelepe fotografije. stopite v stik z nami, da vas prepričamo s top ponudbo profesionalnega zasebnega fotografiranja. Z veseljem se vam bomo posvetili.