Nazaj na seznam zadetkov

Proizvodnja in oblikovanje opreme za prodajne in poslovne prostore Slovenija, KATA

Podjetje KATA oprema in design d.o.o. je najboljši naslov za proizvodnjo in oblikovanje opreme za prodajalne in poslovne prostore v celotni Sloveniji. Sestavljeni smo iz strokovne ekipe arhitektov, oblikovalcev in monterjev. Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot 25 let in v tem času smo okrasili številne prodajne in poslovne prostore.

Znani smo po tem, da poskrbimo za vsak detajl, združimo moderno s klasičnim in prostore uredimo glede na vašo storitev.

Kreativne in zanesljive rešitve za proizvodnjo in oblikovanje opreme za prodajne in poslovne prostore

Znotraj našega podjetja opremljamo trgovinske, poslovne, prodajne in poslovne prostore, vse to od začetnih idej, proizvodnje do montaže. Ni potrebujete nobenega drugega izvajalca, saj vam bomo vse uredili mi!

Izdelali in oblikovali smo opremo za številne znane prodajalne, podjetja in znamke po celi Sloveniji. Številni se na nas obrnejo, ker smo strokovni, natančni, zanesljivi, kakovostni in kreativni.

Kaj vse vam nudi naša proizvodnja in oblikovanje opreme?

Svetovanje: Izbira opreme za vaše prodajne in poslovne prostorov je pomembna, saj lahko že s tem prepričate stranko, da vstopi v vaše prostore. Pri oblikovanju opreme vam z veseljem svetujemo. Poiščemo rešitve, ki ustrezajo vašim željam in potrebam.

Projektiranje: Da si lažje predstavljate izgled novega pohištva, vam pripravimo tehnične skice, kjer lahko projektiramo in načrtujemo vse vrste opreme za vaše prostore.

Proizvodnja: Znotraj našega podjetja izvajamo laserski razrez, varjenje in krivljenje različnih kovinskih elementov. Lesene in ostale elemente izdelajo naši zanesljivi partnerji, s katerimi sodelujemo že vrsto let.

Montaža: Nameščanje in sestavljanje opreme vam izvede naša ekipa monterjev, ki je dobro utečena in zanesljiva.

Vsaki izmed naših strank se posebej posvetimo, saj želimo, da bi se vaša znamka in storitev izražala v vaši opremi. Na ta način vas bodo vaše stranke takoj prepoznale.

Oddajte nam povpraševanje in poskrbeli bomo za proizvodnjo in oblikovanje opreme za vaše prodajalne in poslovne prostore.