Nazaj na seznam zadetkov

Shalaj Shkembim s.p

Trg Alfonza Šarha 12, 2310 Slovenska Bistrica
Prikaži številko
Vse dni v tedni 05 - 22:00

Proizvodnja kruha, svežega peciva in slaščic Slovenska Bistrica, Pekarna sonček

Ponosno predstavljamo Pekarno sonček, našo proizvodnjo kruha, svežega peciva in slaščic v Slovenski Bistrici, kjer ustvarjamo okusne in kakovostne izdelke, ki so osvojili srca naših stalnih in občasnih strank.

  • Kruh

  • Sveže pecivo

  • Slaščice

Pekarna Sonček v ilirski Bistrici ima bogato tradicijo in izkušnje v pripravi kruha, peciva in slaščic. S ponosom sledimo preverjenim receptom, ki navdušujejo staro in mlado.

Pri proizvodnji kruha, slaščic in raznoraznega svežega peciva in drugih naših izdelkov uporabljamo dobre sestavine, ki se odražajo v okusi in priljubljenosti. Skrbno izbiramo moke, maslo, jajca in druge sestavine, da zagotovimo kakovost in okus.

Kruh, pecivo in slaščice se pečejo vsak dan in so vedno sveži.

Stranke cenijo našo raznovrstno ponudbo vseh vrst kruha, od hlebčkov do specialitet, kot so polnozrnati kruhi, peciva.

Za proizvodnjo kruha, svežega peciva in slaščic v Slovenski Bistrici ponosno stojimo in smo na voljo strankam po vsej Sloveniji.

Naj vas vonj kruha, svežega peciva, slaščic pripelje do pekarne sonček v Slovenski Bistrici

Če imate posebne želje ali načrtujete kako pogostitev, praznovanje, smo tu, da prisluhnemo vašim načrtom in vam ponudimo naše izdelke, ki bodo zadovoljili vaše okusne brbončice in navdušili povabljence.

Po potrebi z veseljem sodelujemo tudi s podjetji, restavracijami in drugimi podjetji, ki potrebujejo sveže pekovske izdelke za svoje stranke ali dogodke.

Kljub renomirani kakovosti naših izdelkov ostajamo cenovno dostopni, kar omogoča uživanje v naših dobrotah širokemu krogu navdušencev nad našo ponudbo.

Naša pekarna je več kot le proizvodnja hrane - smo ustvarjalci prijetnih trenutkov. Za nas je vsak izdelek, ki ga izdelamo, preplet okusa, kakovosti, vonjav in tekstur. Ko zagrizete prvi grižljaj našega kruha ali okusite naše slaščice, boste začutili navdušenje.

Obrnite se na nas in odkrijte raznolikost okusov, ki jih ponujamo. Naša proizvodnja kruha, svežega peciva in slaščic v Slovenki Bistrici je tu, da vam ponudi svoje najboljše.

Vabljeni v dobro pekrano v Slovenski Bistrici.