Nazaj na seznam zadetkov

Proizvodnja, montaža in servis tehtnic Slovenija, UTEŽ, d.o.o.

UTEŽ podjetje za servis in popravilo tehtnic, d.o.o., kvalitetni tehtalni sistemi

Naše podjetje se na trgu nahaja že več kot 65 let. Ukvarjamo se z:

  • zastopanjem priznanih proizvajalcev meril mase,

  • proizvodnja, montaža in servis tehtnic,

  • storitve mobilnega tehtanja,

  • kalibracija tehtnic ter

  • kontrola in overitve tehtnic.

UTEŽ podjetje za servis in popravilo tehtnic, d.o.o. izvaja kontrolo proizvodnega procesa, ki se deli na kontrolno tehtanje in iskanje tujkov v izdelkih.

Izvajamo torej kontrolno tehtanje, s pomočjo katerega merimo kose med transportom s kontrolnimi tehtnicami, štejemo kose med transportom in pripravimo ustrezna poročila o dogajanju na liniji.

Naše podjetje je pogodbeni partner akreditiranega laboratorija mase ALBA d.o.o., ki izvaja overitve meril mase. Zato vam nudimo overitve meril mase pri neavtomatskih tehtnicah vseh vrst, pri avtomatskih tehtnicah za tehtanje cestnih vozil, pri tehtnicah za gradbene namene, pri merilnikih krvnega tlaka, utežeh...

Izdelki, ki jih boste našli v naši ponudbi, so visokokakovostni, tehnološko dovršeni, preverjeni, imajo dolgo življenjsko dobo, so vzdržljivi in enostavni za vzdrževanje.

Podjetje UTEŽ podjetje za servis in popravilo tehtnic, d.o.o. zaposluje kader, ki je zanesljiv, natančen, odgovoren, fleksibilen, strokovno izurjen, iznajdljiv ter kreativen, zato se na nas lahko popolnoma zanesete.

UTEŽ d.o.o. je podjetje za servis in popravilo tehtnic, ki spada med top ponudnike

Izvajamo pa tudi mobilno tehtanje. Z UTEŽ podjetjem za servis in popravilo tehtnic, d.o.o. boste prihranili čas, delovno silo in denar, saj saj izvajamo tehtanje med transportom, kjerkoli in kadarkoli. Poveča se učinkovitost skladišča, saj tehtamo brez uporabe platforme.

Pri mobilnem tehtanju je prednost ta, da imamo tehtnico na voljo tam, kjer jo trenutno potrebujemo. Tako ne izgubljamo časa in prostora. Pri nas kombiniramo programsko nadgradnjo in povezavo v IT sistem, tako mobilno tehtanje predstavlja bistven napredek. Zmanjšamo stroške logistike in kontrole vhodnih izhodnih količin.

Z mobilnim tehtanjem prihranimo čas in delovno silo, poznamo pa tehtnice na ročnih paletnikih, na elektro paletnikih in na čelnih viličarjih.

Smo posebej usposobljeni za kalibracijo tehtnic. Pri kalibraciji definiramo točnost delovanja nekega merila. Rezultat se poda v obliki odstopanja od referenčne vrednosti. Kalibracija je pomembna, saj tako dobimo pravilne rezultate meritev.

Nudimo tehtnice na viličarjih, za tehtanje tovornih vozil, na transportnih trakovih, na grabilcih ter nakladalcih.

UTEŽ podjetje za servis in popravilo tehtnic, d.o.o. pa imamo tudi izdelke lastne proizvodnje, med katere spadajo:

  • kamionske tehtnice,

  • tračne tehtnice,

  • skladiščne tehtnice,

  • tehtnice po meri ter

  • tehtnice vgrajene na viličarjih.

Tehtamo tovorna vozila s pomočjo tehtnic, ki so vgrajene v tla, z navoznimi tehtnicami in prevoznimi tehtnicami. Za merjenje količine pretečenega materiala po transportnem traku uporabljamo tehtnice za tehtanje na transportnem traku.

Prepričajte se sami, zakaj spadamo med top ponudnike in obiščite našo spletno stran ali pa stopite v stik z nami. Zagotovo bomo našli skupno rešitev.