Nazaj na seznam zadetkov

Projektiranje, montaža in servis elektroinštalacij

Pozdravljeni pri PROJEKT-ECO d.o.o., smo podjetje specializirano za ugodno projektiranje elektroinštalacij, inženiring, opravljamo pa tudi montažo in servis.

Ponosni smo na svoje delo, ter ga z veseljem opravljamo. Pohvalimo se lahko z uigrano, strokovno ekipo, ki se nenehno izobražuje, sledi novostim in raznim drugim tehničnim spremembam na našem področju dela, tako doma kot v tujini.

Zagnano se lotimo bolj ali manj zahtevnih projektov, najsibo to v vašem domu ali poslovnem prostoru, nizka ali visoka gradnja. Projekta se lotimo preudarno, odgovorno in strokovno.

Projekt elektroinštalacij je vedno bolj cenjen, saj se naročniki zavedate, da lahko privarčujete veliko denarja z dobro narejenim projektom. Pri PROJEKT-ECO d.o.o. združujemo vse na enem mestu:

  • vaše želje,

  • projektiranje elektroinštalacij ter

  • izvedbo.

S tem prihranite čas, denar in marsikatero skrb. Odlikuje nas posluh za stranke, maksimalno prilagajanje vam in tehničnim zahtevam vašega objekta.

Ker se zavedamo, da z elektriko ni šale, nam je zelo pomembna varnost, tako naša kot vaša. Pri svojem delu uporabljamo kvaliteten materiale in strokovne pripomočke, saj le tako lahko zagotovimo dobro izvedbo in trajnost.

PROJEKT-ECO d.o.o. je vaša prava izbira za ugodno projektiranje elektroinštalacij. Naša prednost je celostna ponudba na področju elektroinštalacij. Ne nudimo vam le svetovanja in projektiranja, ampak tudi montažo in servis. Na voljo smo vam za občasna dela ali dolgoročno sodelovanje.

Pridružite se našim zadovoljnim strankam in odličnim referencam tudi vi!