Nazaj na seznam zadetkov

Projektiranje in izvedba vseh vrst gradenj, PLANGRAD d.o.o.

PLANGRAD d.o.o. je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2014 z namenom projektiranja in izvedbe vseh vrst gradenj in stanovanjskih objektov. Specializirani smo s področja planiranja, posredništva in gradbeništva.

Kot top ponudnik vam zagotavljamo celovite storitve, od idejne zasnove do projektiranja in nadzora ter do izgradnje objektov.

Seveda pa smo se med top ponudniki znašli tudi zato, ker cenimo timsko delo in sodelovanje med našimi zaposlenimi. Neprestano vlagamo v njihov razvoj. Gradimo na profesionalnosti in spoštovanju naših naročnikov ter poslovnih partnerjev. Smo kreativni, inovativni in sledimo vsem novostim na trgu.

Svojim strankam smo radi na voljo kadarkoli, zato je ena naših glavnih lastnosti tudi prilagodljivost. Strmimo k konstruktivnemu dialogu, kjer vam tudi svetujemo. Naše izkušnje in strokovno znanje vedno pripomorejo k top rezultatom.

Projektiranje in izvedba vseh vrst gradenj, PLANGRAD d.o.o.

Projektiranje jemljemo kot oblikovanje prostora po meri človeka. Investitorja strokovno vodimo od idejne zamisli do končne rešitve. Vedno prisluhnemo željam in jih nadgradimo v kvalitetno celoto. Kar se tiče projektiranja in izvedbe vseh vrst gradenj, v podjetju PLANGRAD d.o.o. upoštevamo sodobne načine gradnje in nove materiale. Sledimo načelom trajnostne gradnje.

Med top ponudnike pa se uvrščamo tudi zaradi prijaznih cen. Povprašajte nas in nam zaupajte vaše želje ter ideje. Prepričali vas bomo z odličnimi pogoji poslovanja s top ponudbo.

Za vas smo na voljo preko kontaktov, ki so objavljeni na oglasu. Kontaktirajte nas za ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti. Za dodatne informacije o projektiranju in izvedbi vseh vrst gradenj in stanovanjskih objektov pa vas vabimo, da si ogledate tudi našo spletno stran.