Nazaj na seznam zadetkov

Projektiranje krmilnih omar, elektroinštalacij, klimatizacija objektov

V podjetju Borut Planinc s.p. se ukvarjamo s projektiranjem krmilnih omar, elektroinštalacij in klimatizacijo objektov.

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju projektiranja krmilnih omar, elektroinštalacij ter klimatizacije objektov. Znani kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Izberite nas za projektiranje krmilnih omar, elektroinštalacij ter klimatizacijo objektov

Našim cenjenim strankam pa nudimo tudi popust od 5 do 10 % na večje projekte. Izkoristite odlično priložnost in ne odlašajte s povpraševanjem!

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Storitve, ki vam jih nudimo na področju projektiranja krmilnih omar, elektroinštalacij ter klimatizacije objektov, so:

  • visokokakovostne,

  • cenovno dostopne,

  • priročne ter

  • funkcionalne.   

Zaupajte nam projektiranje krmilnih omar, elektroinštalacij ter klimatizacijo objektov in ne bo vam žal!

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena za projektiranje krmilnih omar, elektroinštalacij ter klimatizacijo objektov. Naš odnos je profesionalen in korekten. Prav tako pa vam bomo znali tudi odlično svetovati.  

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam do sodelovati z vami!