Nazaj na seznam zadetkov

Projektiranje objektov, gradbeni nadzor in svetovanje Gorenjska, PLANING BIRO KRANJ d.o.o.

Se pripravljate na gradnjo poslovnega ali stanovanjskega objekta? Potrebujete projektno ali tehnično dokumentacijo? Mogoče svetovanje? PLANING BIRO KRANJ d.o.o. vam nudi pomoč, saj je strokovnjak s področja projektiranja objektov, gradbenega nadzora in svetovanja. Dejavni smo po vsej gorenjski regiji s širšo okolico.

Projektiranje objektov je pomembno, saj se v tej fazi določi uporaba materialov, opozarjanje na morebitne nevarnosti, minimiziranje tveganj, vsebuje osnutek energijskih in masnih bilanc... Pri gradbenem nadzoru pa preverjamo, če se načrt dosledno upošteva. Kot strokovnjaki, vam nudimo svetovanje v vseh fazah.

Pri gradbenem nadzoru gre za strokovni nadzor na gradbišču. Preverjamo, če se gradnja izvaja skladno z dokumentacijo, na podlagi katere je bilo izdano tudi gradbeno dovoljenje. Pozorni smo na kakovost izvedenih del, na kakovost gradbenih proizvodov, materialov, inštalacij, naprav, ki se vgrajujejo, skrbeti pa moramo tudi za to, da se spoštujejo dogovorjeni roki.

Pridobite top ponudbo za projektiranje objektov, gradbeni nadzor in svetovanje na območju Gorenjske

PLANING BIRO KRANJ d.o.o. vam nudi celovite storitve in je z vami od projektiranja objekta naprej. Izdelamo idejni projekt in zasnovo. Zagotovimo vam tehnično poročilo, tehnični izračun in popis materiala in del.

Naš kader sestavljajo izurjeni zaposleni, ki so iznajdljivi, prilagodljivi, zanesljivi, natančni, odgovorni in svoje delo jemljejo resno in predano. Sledimo vsem novostim na trgu in delujemo skladno z vsemi predpisi in standardi.

Našim cenjenim strankam pripravimo top ponudbo za projektiranje objektov, gradbeni nadzor in svetovanje kjerkoli v gorenjski regiji ali bližnji okolici. Zaupajte nam vaše zahteve, mi jim bomo ustregli!