Nazaj na seznam zadetkov

Prostor za poroke v Cerknem

Iščete prostor, kjer si boste obljubila večno zvestobo? Naj vam bo priča tudi neokrnjena narava v bližini kmetije v Cerknem, kjer vam MOJCA FRLIC ponuja čaroben prostor za poroke. Lokacija je na voljo od maja do septembra. Pri nas je na voljo prizorišče, ki sprejme do 130 povabljencev.

Nudimo vam akcijo na najem prostora za poroke pri nas v Cerknem, zato ne odlašajta več! Ker vemo, da je popolna poroka včasih kar zalogaj, vam s posebno top ponudbo priskočimo na pomoč.

Med top ponudniki pa smo tudi, ker na vaš dan organiziramo le eno poroko. Le vašo. Zato bo vajin dan res samo vajin.

Prostor za poroke v Cerknem si zagotovo zasluži biti med top ponudniki tudi zato, ker leži na lokaciji, ki vam nudi prelepo zakulisje za poročne fotografije. V objemu Cerkljanskega hribovja boste našli nešteto kreativnih možnosti.

Izberite vaš najljubši prostor za poroke na kmetiji v Cerknem

MOJCA FRLIC vam nudi več raznolikih lokacij in tematik s sklopu prostorov za poroke v Cerknem:

  • poroka pod kmečkim kozolcem

  • poroka na travniku

  • poroka na gozdni jasi

  • poroka v svislih

Seveda pa prostor okrasimo po vaših žejah. Organizirali smo že mnogo porok in zato imamo pridobljenih že veliko izkušenj, ki pa vam bodo v pomoč za nasvete, v kolikor vam bo zmanjkalo idej.

Katerakoli od lokacij vam nudi pravljične prizore poročnega obreda. Povezanost z naravo, čudoviti razgledi, kombinacija preprostosti in detajlov in vidva.

Povprašajte nas o top ponudbi za prostor za poroke v Cerknem, da se dogovorimo o razpoložljivosti termina in ostalih podrobnostih. Ustregli vam bomo v največji možni meri. Veselimo se vaše poroke na eni izmed naših lokacij!