Nazaj na seznam zadetkov

GOSTILNA SLAP, SILVANA BEČ PAVŠIČ S.P.

kosilo
Slap ob Idrijci 28, 5283 Slap ob Idrijci
Prikaži številko
Ponedeljek: 11:00 - 22:00 Torek: 11:00 - 22:00 Sreda: zaprto Četrtek: 11:00 - 22:00 Petek: 11:00 - 22:00 Sobota: 11:00 - 22:00 Nedelja: 11:00 - 22:00

Dobra domača gostilna s slovensko hrano in slastno žar ponudbo

Vsak dan razen ob sredah so vam vrata Gostilne Slap na široko odprta. Ob vstopu vas prijazno pozdravimo v urejenem domačem ambientu, kjer imamo dovolj prostora za vse, ki pridete na malico ali kosilo pa tudi za zaključene družbe.

Z veseljem vam iz kuhinje prinesemo bogato obložene krožnike, s katerimi vam lahko predstavimo pristne, lokalne slovenske jedi, kot so žlikrofi. Za ljubitelje mesnih jedi, pripravljamo dobrote z žara, na voljo pa so tudi

  • pice

  • kalamari

  • testenine

  • sladice

Osebje, ki vas streže, je vedno prijazno in hitro, kar je samo še razlog več, da nas boste priporočali za dobro slovensko gostilno in se k nam tudi radi vrnili.

Iščete prostor za zaključene družbe? Ugodno, a dobro ponudbo v domači gostilni? Slap je prava izbira

Se približuje poseben dogodek, recimo rojstni dan, kakšna druga obletnica, praznovanje? Si želite povabiti veliko število ljudi, pa nimate prostora, kjer bi jih vse pogostili?

Obiščite Gostilno Slap in uživajte v našem prostoru za zaključene družbe, kjer boste postreženi z dobro hrano in boste popolnoma brez skrbi, da bi kdo ostal lačen ali žejen.

Zaključene družbe si pri nas rade privoščijo obisk, ker imamo tudi zelo prijazne cene. Povprašajte o ponudbi za vas in vaše najdražje ali sodelavce, ki jih želite pogostiti. Prisluhnili bomo vašim željam, na želeni datum pripravili prostor in hrano ter pijačo, da boste lahko uživali.

Veselimo se vašega obiska.