Nazaj na seznam zadetkov

Dobro in ugodno restavracijo za zaključene družbe v Ljubljani vodimo v podjetju Namir Siječić s.p.

Vsak dan nas lahko posamezniki obiščete na Tomačevski cesti 9, 1000 Ljubljana in se razvajate z jedmi z žara, morsko hrano, testeninami in ostalo ponudbo. K nam se boste radi vračali tudi zaradi hitre, prijazne, odlične postrežbe, prijetnega ambienta in ugodnih cen. 

Prav posebno ugodno ponudbo pa ima naša restavracija za zaključene družbe. Po predhodni rezervaciji vas pogostimo ob kateri koli priložnosti. Prostora je dovolj, da vsi uživate v dobri hrani, pestrem izboru pijače na koncu pa vse to dobite po žepu prijazni ceni. 

Vedno smo cenovno dostopni za vse, z dodatnim popustom do -15% pa si družba lahko privošči povabiti še koga. 

Restavracija za zaključene družbe, ki jo pozna vsa Ljubljana

Smo restavracija, kamor zaključene družbe iz vse Ljubljane in od drugje prihajajo ob dobri hrani obeležit različne dogodke. Pri nas ste vedno dobrodošli, naj gre za zasebna praznovanja ali poslovna druženja. 

Pokličite nas, kdaj si želite priti, in če imate poseben želje glede hrane, pijače ... Poskrbeli bomo, da bo na dan obiska vse pripravljeno za vašo družbo, ki naše restavracije zlepa ne bo pozabila. Spoznajte naše okuse, odlično postrežbo, urejen in prijeten ambient in ne spreglejte ugodnih cen, s katerimi si lahko praznovanje pri nas privošči prav vsak.