Nazaj na seznam zadetkov

Prostovoljno gasilsko društvo Veliki Kamen

Prostovoljno gasilsko društvo Veliki Kamen deluje že od leta 1926. Dejavni smo na območju krajevne skupnosti Koprivnica. Za pomoč smo svojim krajanom na voljo kadarkoli, poskrbimo pa tudi za zabavo in dobro voljo. Na dogodke ste vabljeni tudi vi!

Prostovoljno gasilsko društvo Veliki Kamen šteje okoli 90 članov. Tisti, ki se operativno ukvarjajo s pomočjo ljudem, so strokovno usposobljeni in imajo pridobljena vsa znanja in imajo veliko praktičnih izkušenj. Vedno smo vam pripravljeni nuditi pomoč in zaščito.

Prostovoljnemu gasilskemu društvu Veliki Kamen pridejo prav naša vozila in oprema, ki jih uporabljamo, ko nas kličete na pomoč ob poplavah, požarih, naravnih nesrečah, prometnih nesrečah... Imamo gasilsko avtocisterno s 4.400 litri vode in gasilsko vozilo za prevoz moštva.

Preberite si več informacij o prostovoljnem gasilskem društvu Veliki Kamen v Posavju

Za prostovoljno gasilsko društvo Veliki Kamen skrbi vodstvo društva, ki ga sestavljajo predsednik, poveljnik in častni predsednik ter namestnik predsednika in namestnik poveljnika. Svoje znanje o pomoči ljudem, živalim in naravi ves čas dopolnjujemo.

Prostovoljno gasilsko društvo Veliki Kamen pa se ukvarja tudi z organizacijo dogodkov, prirejamo zabave, in druženja, kot je na primer Posavska noč, kjer se poskrbljeno za hrano, pijačo, glasbo, zabavo in varnost.

Prostovoljno gasilsko društvo Veliki Kamen je ponosno, da smo bili leta 2019 s strani Gasilske zveze Slovenije izbrani med 5 naj prostovoljnih gasilskih društev. Če imate dodatna vprašanja, ali vas zanima članstvo v našem PGD, nas kontaktirajte! Z veseljem vam bomo odgovorili.