Nazaj na seznam zadetkov

Protibolečinske terapije Maribor, FIZIOTERAPIJA SMO d.o.o.

Čutite bolečine v hrbtu ali mišicah? Imate občutek, da ji ne bo nikoli konec? Potem smo pravi naslov za vas! V Mariboru izvajamo protibolečinske terapije. Smo podjetje FIZIOTERAPIJA SMO d.o.o. in že vrsto let skrbimo za odpravo bolečin.

Na področju protibolečinskih terapij imamo mnogo izkušenj. Lahko nam zaupate

Bolečine v telesu otežijo nas vsak dan.

Fizioterapevtske storitve nudimo vsem posameznikom ne glede na starost. Poskrbeli bomo, da bodo vaše bolečine izginile in da boste lahko ponovno uživali v vašem življenju,

Uporabljamo naslednje metode zdravljenja:

  • terapevtski ultrazvok,

  • elektroterapijo,

  • magnetno terapijo,

  • TENS,

  • DD diadinamski tokovi,

  • elektrostimulacija mišic.

Zakaj se obrnite na FIZIOTERAPIJO SMO d.o.o. iz Maribora?

Zdravje in dobro počutje naših strank je za nas na prvem mestu. Zato smo poskrbeli, da imamo sodobno in dobro opremljeno ambulanto, v kateri se boste dobro počutili. Naprave in pripomočki, ki jih med protibolečinskimi terapijami uporabljamo so čiste in strokovne.

Naši zaposleni dobro poznajo človeško telo in posamezna bolečinska stanja, ki se v njemu lahko pojavijo. Za vas bodo dobro poskrbeli in metodično bodo opravili vse vaše tegobe. Znanje, ki so ga pridobili tekom izobraževanja vedno znova dopolnjujejo in si pridobivajo nova.

Glede na vaše težave vam bomo znali svetovati, katera bo najboljša protibolečinska terapija, ki vam bo lahko pomagala. Pomagali vam bomo do življenja brez bolečin.

Našo storitev izvajamo na delovni nalog splošnega zdravnika ali specialista. Lahko nas obiščete tudi kot samoplačnik.

Svoje težave in bolečine zaupajte nam. Vaše telo vam bo hvaležno, da boste končno brez bolečin. Za obisk naše fizioterapevtske ambulante nas kontaktirajte po zgoraj navedenih kontaktnih informacijah ali nas obiščite na naslovu Istrska ulica 60, Maribor