Nazaj na seznam zadetkov

Psihoterapija in psihološko svetovanje Maribor

Ko se v življenju znajdemo s svojimi mislimi in ne vidimo poti ven, ali pa je ne zmoremo prehoditi sami, je dobro poiskati pomoč. To vam nudim v obliki psihoterapije in psihološkega svetovanja nudimo pri podjetju Mateja Šifrar s.p. Maribor.

Izbirate lahko med različnimi oblikami terapije:

  • individualna terapija

  • partnerska oziroma družinska terapija

  • otroška terapija

  • mladinska terapija

Zanašam se na geštalt terapijo OH terapijo in terapevtske karte, ker pa je psihoterapija in svetovanje področje, kjer je potrebno nenehno izobraževanje in nadgrajevanja znanja, saj se z razvojem družbe spreminja, sem osvojila še dodatna znanja iz:

  • psihodinamike,

  • likovne terapije,

  • znanja modernih pristopov v psihologiji,

  • osnove NLP,

  • profesionalnih pristopov pri otrocih in mladostnikih.

V svojih prostorih v Mariboru, kjer izvajam psihoterapijo in psihološko svetovanje, skrbim za to, da se vse stranke počutijo udobno in imajo na voljo prostor, kjer lahko prosto spregovorijo.

Zakaj bi s svojimi psihičnimi obremenitvami spopadali sami, ko pa lahko učinkovito in hitreje najdete izhod s pomočjo usposobljene osebe?

Psihoterapija in psihološko svetovanje sta dva pomembna procesa, ki pomagata pri razreševanju čustvenih težav, kot so stres anksioznost in depresija. Z ustrezno terapijo lahko izboljšate kakovost svojega življenja ter dvignete svojo samopodobo in samospoštovanje.

Lažje boste spoznali sebe in se učili, kako se sprejemati s težavnimi situacijami in stresom.

Če si želite obiskati psihoterapijo v Mariboru, si zagotovite svoj termin

Storitve psihoterapije in psihološkega svetovanja so vam na voljo v Mariboru, na naslovu Kamniška ulica 34. Tu se srečujemo po vnaprej dogovorjenih terminih, med katerimi se boste postopoma naučili tehnik za boljše življenje, spoznavali sebe, osebno rasli in se izboljševali.

Psihoterapevtske in svetovalne storitve so namenjene tudi učenju premagovanja stresa, skratka pomaga vam delati korake, da si spet narišete nasmeh na obraz ter najdete najboljšo pot za vas.

Zavedam se, da je odločitev za psihoterapijo težka, a poiskati pomoč ni več tabu in pri meni se boste, kot že mnogi klienti, zagotovo hitro počutili sproščeno.

Pred aktivnim sodelovanjem podpišemo tudi pogodbo o sodelovanju, ki opredeljuje naš odnos, zaupnost, diskretnost ...

Koliko časa traja psihoterapija?

​Posamezna terapija traja 50 minut in je vodena v prijetnem ambientu, kjer se lahko sprostite in mi zaupate svoje težave. Trajanje celotne psihoterapije oziroma svetovanj pa je odvisna od vas, lahko gre za nekaj mesecev ali več let.

Kakšne težave lahko pomaga reševati psihoterapija?

V Mariboru, s pomočjo psihoterapije in psihološkega svetovanja, nudimo predvsem pomoč posameznikom, parom in družinam, ki se soočajo z žalovanjem, vzgojo otrok, vzpostavljanju odnosov, depresijo, tesnobo, slabo samopodobo, samopoškodbami, istospolno usmerjenostjo ...

Imate dodatna vprašanja? Pokličite ali jih zastavite po e-pošti. Z veseljem vam odgovorim in vas povabim na psihoterapijo in psihološko svetovanje v Mariboru, ki ji boste zaupali.