Nazaj na seznam zadetkov

Top izbira, cena in kvaliteta PVC ali ALU oken in vrat vas čaka pri Interokno d.o.o.

Koroško podjetje INTEROKNO storitveno in trgovsko podjetje d.o.o. od leta 2000 uspešno poslujemo v dejavnosti stavbnega pohištva. Do danes smo v številni objekte v regiji in po ostali Sloveniji vgradili bodisi:

  • PVC ali ALU okna, vrata,

  • zimske vrtove, ki uporabnikom ponujajo maksimalno bivalno udobje.

Vsa ponudba stavbnega pohištva pri nas je vrhunske kakovosti. Materiali, iz katerih so izdelana PVC in ALU okna ter vrata so skrbno izbrani in velikokrat preizkušeni. Ponujajo:

  • odlično toplotno in zvočno izolacijo

  • in ob enostavnem vzdrževanjem dosežejo dolgo življenjsko dobo.

Poleg funkcionalnosti in udobja pa naše stavbno pohištvo omogoča tudi všečno urejanje objektov.

Klasične in nadstandardne oblike oken in vrat ter moderni dizajni so vam na voljo. Izberite jih po svojem okusu, če niste prepričani, kako PVC ali ALU okna ter vrata izbrati pa vam bo prijazno svetovalo naše osebje.

PVC in ALU stavbno pohištvo Koroška

Zakaj okna in vrata izbrati pri Interokno d.o.o.?

Naša ponudba obsega mnogo več kot le PVC in ALU izdelke (okna, vrata, zimski vrtovi, police, tende, senčila), pri nas dobite:

  • Strokovno svetovanje, ki temelji na izkušnjah, znanju naših zaposlenih, dobremu poznavanju trendov v stavbnem pohištvu in individualnem posluhu za vaše želje, proračun ter ostale zahteve.

  • Natančno izmero na objektu

  • Demontažo, montažo in obdelavo špalet

Široko izbiro PVC, ALU in lesenih oken, vrat ter ostalih izdelkov imamo razstavljeno v salonu na Koroškem, kjer ste vedno dobrodošli na osebni posvet. Na naši lokaciji si boste lahko hitro in enostavno začeli predstavljati, kako bo izgledal vaš objekt, ko bodo vanj vgrajena izbrana okna in vrata.

Seveda, če niste iz naše bližine, pokličite ali oddajte brezplačno povpraševanje, da se dogovorimo o sodelovanju. Vsekakor smo vam na voljo po celi Sloveniji, da vašo novogradnjo ali starejši objekt, kakršnekoli namembnosti, spremenimo v udobno ter varno bivalno enoto.

PVC in ALU stavbno pohištvo na Koroškem zaupajte podjetju Interokno d.o.o.