Nazaj na seznam zadetkov

Odkup in prodaja rabljenih vozil Škofja Loka

Podjetje Todo deluje več kot 30 let. Sprva smo bili poznani kot Loka Avto, kasneje, ko smo se preselili v Godešič v Škofjo Loko pa smo pričeli delovati tudi s trenutnim imenom, ki je danes sinonim za tradicijo in kakovost pri prodaji rabljenih vozil.

Ker nakup novega vozila še zdaleč ni majhen strošek, na trgu pa je možno najti ugodnejša rabljena vozila vseh znamk, modelov in cenovnih razredov, se za rabljen avto odloči vse več ljudi.

Seveda je pri tem pomembno, da odkup oziroma nakup rabljenega vozila opravite pri zaupanju vrednemu prodajalcu, na kar lahko pri nas vsekakor računate. Naša storitev temelji na izkušnjah, posluhu za stranke, hitri odzivnosti in korektnosti. Z vami smo pri odkupu oziroma prodaji rabljenega vozila pošteni, povemo vam, kaj lahko za določeno ceno pričakuje, pomagamo vam tudi z izbiro modelov in znamk, če niste povsem prepričani kaj si želite oziroma kaj je najbolj primerno za vaše potrebe in način vožnje.

Med rabljenimi vozili, ki so na voljo, imamo tako družinske avtomobile, športne modele, karavani, enoprostorci, terenci ...

Če ne najdete, kar iščete, lahko poiščemo želeno rabljeno vozilo za vas in ga po potrebi tudi uvozimo.

Top Ponudba za rabljena vozila vas čaka v Škofji Loki

Za vsa rabljena vozila vam pri nas uredimo tudi financiranje, in sicer:

  • kredit ali

  • leasing

Predložiti morate: Zadnje tri plačilne liste, zadnje tri bančne izpiske, bančno kartico in osebni dokument, tuji državljani tudi pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas.

Prodaja rabljenih vozil poteka na več načinov, med drugim smo vam v Škofji Loki od ponedeljka do sobote na voljo, da se odločite za:

  • odkup rabljenih vozil

  • menjava staro za staro

  • komisijska prodaja rabljenih vozil

Poskrbimo tudi za prenos lastništva vozila.

Oglejte si aktualno ponudbo rabljenih vozil.