Nazaj na seznam zadetkov

BELBLED trgovina, servis in svetovanje d.o.o.

logo
dobra programska oprema
Skalna ulica 1, 8222 Otočec
Prikaži številko
Ponedeljek: 12:00 - 17:00 Torek: 12:00 - 17:00 Sreda: 12:00 - 16:00 Četrtek: 12:00 - 17:00 Petek: 12:00 - 16:00 Sobota: zaprto Nedelja: zaprto

Servis računalnikov, Otočec, Slovenija, BELBLED trgovina, servis in svetovanje d.o.o.

Ste bili ravno sredi dela, ko je na vašem računalniškem monitorju zazevala črna praznina? Ste izgubili vaše delo? Verjamemo, da vas je to spravilo v slabo voljo in da se to ne bo ponovno zgodilo, vam priporočamo dober računalniški servis.

V podjetju BELBLED trgovina, servis in svetovanje d.o.o. iz Otočca, Dolenjske, smo specialisti za računalništvo, računalniško opremo in servis računalnikov. Ne glede na to s katerega konca Slovenije ste, mi smo pravi naslov za vas.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Naša ekipa je zelo zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena na področju računalništva, opreme, popravila in servisiranja. Zagotavljamo pa vam tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o računalništvu, programiranju in informatiki, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov.

Pohvalimo se lahko s kar 30-letnim uspešnim delovanjem.

Dobro popravilo računalnika, Dolenjska

BELBLED vam zagotavlja celovite storitve vzdrževanja, popravil in nadgradenj, ki bodo vašemu računalniku povrnile optimalno delovanje in vam omogočile nemoteno uporabo vaše digitalne naprave.

V sklopu dobrega popravila računalnikov pri nas na Dolenjskem poskrbimo za:

  • Diagnostiko in odpravljanje težav z računalniško strojno in programsko opremo.

  • Popravilo okvarjenih komponent, kot so trdi diski, grafične kartice, matične plošče, napajalniki itd.

  • Čiščenje računalnika in odstranjevanje virusov, malware-a in drugih škodljivih programov.

  • Nadgradnjo strojne opreme, kot so RAM, trdi diski, grafične kartice itd.

  • Namestitev operacijskih sistemov in programske opreme ter njihovo optimizacijo.

Ne dovolite, da vas okvare računalnika upočasnijo! Za zanesljiv in kakovosten servis računalnikov v Otočcu, na Dolenjskem, v Sloveniji. Z našo pomočjo boste lahko nemoteno nadaljevali z delom in izkoristili vse prednosti svojega računalniškega sistema.

Kvalitetna ponudba računalnikov in računalniške opreme. Zanesljiv in hiter servis.

Poleg tega našim strankam ponujamo tudi brezplačno dostava artiklov nad 300€, pogoje si preberite na naši spletni strani.

Veselimo se sodelovanja z vami!